TJ Mirotice - TJ Sokol Hrazánky

04.11.2017 14:00
3:2 (2:2)
 
Branky
Růžička V. 2x, Koubek Z. : Šika M., Hanák J.
 
1.poločas:
7. min. 1:0 centr z pravé strany na střed hřiště. Na penaltě volný Růžička V., placírkou k levé tyči otevřel skóre.
12. min. 1:1 po úniku Brůžka O. po levé straně centr do šestnáctky, kde nejvýše vyskočil Hanák J. a hlavou zakončil k pravé tyči.
23. min. 2:1 zdánlivě málo nebezpečná situace, po nepovedené vhazování do vápna měl přijít odkop obrany, ale místo toho míč zavadil o ruku T. Ježdíka. Rozhodčí neváhal písknout penaltu. Tu proměnil Koubek Z. prudkou střelou k pravé tyči.
24. min. ŽK Pešek M. za faul.
35. min. ŽK Růžička V. i Mošanský M. za faul
45. min. 2:2 přímý volný kop na malé vápno, tam ho vyrazil domácí brankář pouze k Šikovi M., který střelou k pravé tyči vyrovnal. Gól do šatny uzavřel poločas.
 
2.poločas:
82. min. 3:2 Přímý volný kop Mirotic letěl mezi penaltu a malé vápno, tam ho hlavou prodloužil do sítě V. Růžička.
88. min. ŽK Krejčí M. za faul.
 
Hodnocení zápasu:
Poslední utkání podzimní sezóny se hrálo na těžkém podmáčeném terénu. Pro Hrazánecké nezačalo šťastně, kdy dostali v úvodu gól. Ikdyž docela rychle odpověděli, zanedlouho museli dotahovat znovu. To se podařilo gólem do šatny. První poločas se hrál kvalitní fotbal, padlo i dost branek. Druhý poločas už byla hra rozkouskovaná s četnými hádkami, žvaněním a plný ostrých zákroků. S ubývajícími minutami se zápas vymykal hlavnímu rozhodčímu. Začal pískat nesmysly, což nepomohlo ani jednomu mužstvu. 
Podzimní utkání podzimní sezóny se nakonec nevyvedlo, hlavně kvůli obdržené brance v závěru. Přestože domácí nehráli špatně, spravedlivější by byla remíza. Poté se už jen posedělo do pozdních hodin na populární dokopné.  
 
ŽK: 2:2 
Růžička V., Krejčí M. : Pešek M., Mošanský M.
 
Rohové kopy: 5:6
 
Fauly: 14:12
 
Rozhodčí: Kalina Josef
 
Sestava:
Mošanský L., Koutník F., Mošanský M., Dvořák O., Brůžek O., Ježdík T., Šika T., Hanák J., Burda L., Mošanský T., Pešek M.
 
Střídání:
Pešička A., Zeman D., Pešička J., Holík M., Kašpar M., Strachalla D. 
 
Foto:
 
 
Zpět

Vyhledávání

© 2009 Marek Kašpar