FC AL-KO Semice B - TJ Sokol Hrazánky

20.10.2018 15:30
5:2 (3:2)
 
Branky
Pekárek M. 2x, Stiblík O., Holub L., Říha D. : Pešek M., Mošanský T.
 
1.poločas:
3. min. 0:1 přímý volný kop z 22 metrů zahrál přes zeď Mošanský T. a procedil míč skrz rukavice brankáře k pravé tyči.
13. min. 1:1 centr do vápna z levé strany byl už téměř odvrácen, ale po nedůrazu hrazánecké obrany naopak důrazný Stiblík O. propíchl míč do středu branky.
25. min. 2:1 opět z levé strany centr pod sebe na velké vápno. Pekárek M. zakončil placírkou po zemi k pravé tyči.
35. min. 2:2 obrovskou chybu domácí obrany potrestal M. Pešek, kdy narušil rozehrávku a šel sám na brankáře, podél kterého dal po zemi k pravé tyči.
38. min. 3:2 přihrávka opět z levé strany na nekrytého Holuba L. na úroveň penalty. Ten si s přehledem poradil a sám před brankářem vystřelil po zemi k levé tyči.
 
2.poločas:
61. min. ŽK Pešek M. za faul.
67. min. 4:2 přihrávka z levé strany na velké vápno na nekrytého M. Pekárka, který měl dost času si připravit míč a ukrýt střelu z dohledu brankáře. Ta skončila v levém horním rohu.
85. min. 5:2 rychlý brejk domácích po pravé straně, Říha D. sám na brankáře. Obstřelil po zemi k levé tyči. 
 
Hodnocení zápasu:
Ve šlágru kola, kdy hrál první se čtvrtým mužstvem tabulky potvrdili domácí roli favorita a hosty jasně přehrávali svou rychlou kombinační hrou, hlavně po stranách hřiště. Pro hrazánecké byl povzbuzením rychlý gól ve třetí minutě, ale hosté si vzali vedení brzy zpět. Pak jasně určovali tempo zápasu. Hrazánečtí měli své šance, ale na domácí prostě neměli. Hosté tak po úspěšných třech kolech nevezli ani bod. Utkání řídil rozhodčí Rinth J. přesně a bez chyb. 
 
ŽK: 0:1
Pešek M.
 
Rohové kopy: 10:4
 
Fauly: 12:16
 
Rozhodčí: Rinth Jan
 
Sestava:
Mošanský L., Koutník F., Pešek M., Mošanský M., Pšeničný Z., Mošanský T., Kotrba Z., Šika M., Lípa S., Kašpar M., Burda L.
 
Střídání:
Dvořák L., Zeman D., Kodym I.
 
Foto:
 
Zpět

Vyhledávání

© 2009 Marek Kašpar