FK IPD service Kestřany B - TJ Sokol Hrazánky

28.04.2019 16:00
5:2 (2:0)
 
Branky
Voráček J. 5x : Dvořák L., Zeman D.
 
1.poločas:
15. min. 1:0 dlouhý výkop brankáře přeskočil hostující obranu, za kterou si naběhl Voráček J. a přehodil vybíhajícího brankáře. 
18. min. 2:0 domácí hráč prodloužil hlavou nakopnutý balón na J. Voráčka, ten z pravé strany vymetl vzdálenější šibenici. 
 
2.poločas:
48. min. 2:1 pěkná akce Hrazánek, kdy od svého vápna řadou přihrávek přehráli soupeře. Pešek M. vysunul L. Dvořáka, který se řítil sám na brankáře a snížil stav střelou po zemi ke vzdálenější tyči. 
50. min. 3:1 rohový kop domácí zahráli na J. Voráčka, který nekrytý hlavičkoval k levé tyči.
51. min. 3:2 přízemní centr z pravé strany propadl až na zadní tyč, tu zavíral Zeman D. a skluzem trefil místo pod brankářem.
63.min. ŽK Hoštička P. za řeči.
71. min. 4:2 opět rohový kop domácích nachází nekrytého J. Voráčka. Ten jako přes kopírák trefuje hlavou do levého horního rohu.
78. min. 5:2 střela Voráčka J. byla stečována mimo dosah brankáře a zapadla obloučkem pod břevno. 
 
Hodnocení zápasu:
Ve slunečném počasí a na hezkém terénu se hrál pohledný fotbal. První poločas byli lepší domácí, ale paradoxně dali góly z nákopů, ze kterých chtěli těžit spíše hosté. Ti ohrozili domácí branku vždy pouze slabou střelou. Do druhého poločasu bylo vidět zlepšení projevené dvěma krásnými góly. Domácí ale měli J. Voráčka, který by ten den dal gól i od výčepu. Rozhodčí Peklo M. pískal výborně, bez jediné chyby. 
 
ŽK: 1:0
Hoštička P.
 
Rohové kopy: 11:3
 
Fauly: 12:6
 
Rozhodčí: Peklo Michal
 
Sestava:
Mošanský L., Koutník F., Zeman D., Pešek M., Pšeničný Z., Hanák J., Šika M., Dvořák L., Pešička J., Lípa S., Kašpar M.
 
Střídání:
Holík M., Strachalla A.
 
Foto:
 
Zpět

Vyhledávání

© 2009 Marek Kašpar