Krč - Hrazánky

05.06.2022 17:00
2:4 (1:2)
Chalupecký F., Afanasenko S. : Lípa S. 2x, Mošanský V., Strachalla D.
 
1. poločas:
17. min. 1:0 rychlý útok po levé straně, centr do vápna na F. Chalupeckého, který byl důraznější než obránci a silou dotlačil míč do sítě.
23. min. ŽK Malasai V. za faul.
32. min. ŽK Trnka F.V. za ruku.
32. min. 1:1 pokutový kop nařízený za ruku ve vápně proměnil Mošanský V. střelou po zemi k levé tyči. Brankář šel na druhou stranu.
42. min. ŽK Chalupecký F. za řeči.
43. min. 1:2 Lípa S. si vzal míč na půlce a přes několik faulů a správně ponechané výhodě přesprintoval domácí obranu a sám před brankářem zakončil k pravé tyči. 
 
2. poločas
66. min. 2:2 přihrávka na velké vápno na S. Afanasenka, ten prudkou střelou z 18ti metrů k pravé tyči vyrovnal. 
67. min. 2:3 Lípa S. se prodral do vápna z pravé strany a posunul na D. Strachallu, který ve skluzu nasměroval míč na branku, ten se sotva došoural za brankovou čáru. Obránci ho však stihli až za čárou.
80. min. 2:4 rohový kop přistál na hlavě S. Lípy, který hlavou zblízka uzavřel výsledek zápasu.
 
Hodnocení zápasu:
Na rozměrném hřišti v Protivíně byli z počátku lepší domácí, kteří hrozili z nakopávaných míčů a dařilo se jim zabíhat za obranu. Z těchto šancí také dali první gól. Postupně převzali iniciativu hosté a od té doby byli lepším týmem. Hlavně muž zápasu S. Lípa, který byl k nezastavení. Tři body pro hrazánecké byly zcela zasloužené. Tanáč V. pískal průměrně. 
 
ŽK: 3:0
Chalupecký F., Malasai V., Trnka F. V.
 
ČK: 0:0
 
Rohy: 7:5
 
Fauly: 12:10
 
Rozhodčí: Tanáč Vladislav
 
Sestava:
Šíp J., Mošanský L., Mošanský M., Švehla M., Pšeničný Z., Dvořák L., Lípa S., Koutník F., Mošanský V., Zeman D., Strachalla D.
 
Střídání:
Kalina P., Pešička J. st.
 
Foto:
 
Zpět

Vyhledávání

© 2009 Marek Kašpar