Sepekov B - Hrazánky

01.09.2019 15:00
4:0 (1:0)
 
Branky
Himl T., Cihlář Z., Baloun V., Mácha J. 
 
1.poločas:
14. min. 1:0 po nedůrazu hrazánecké obrany se míč odrazil na penaltu, tam ho tak trošku nepovedenou střelou dopravil obloučkem přes brankáře T. Himl.
 
2.poločas:
62. min. 2:0 rychlý útok domácích z pravé strany, centr před branku na zcela nekrytého Z. Cihláře. Hlavička ze dvou metrů do prázdné brány.
66. min. 3:0 pokutový kop nařízený za ruku ve zdi stojícího M. Holíka. Sepekovský Baloun V. zahrál penaltu k pravé tyči, hrazánecký golman s trochou smůly nevytěsnil téměř chycený míč.
74. min. 4:0 rychlý protiútok po signalizované výhodě z levé strany, dva domácí hráči prakticky sami na bránu. Přihrávka na střed, kde Mácha J. placírkou zasunul podél brankáře k levé tyči.
 
Hodnocení zápasu:
Za mírného deště a před slušnou diváckou návštěvou se hrál vcelku vyrovnaný fotbal. Začátek měli lepší domácí, pak se hra vyrovnala. Druhý poločas se hosté snažili vyrovnat a nakopak domácí chodili do otevřenější obrany. V zakončení byli kvalitnější než hosté, kteří své šance neproměnili. Zřejmě si vybrali štěstí minulý týden. Rozhodčí Jaroš M. pískal dobře, bez většího zaváhání.
 
ŽK: 0:0
 
Rohy: 5:6
 
Fauly: 8:8
 
Rozhodčí: Jaroš Michal
 
Sestava:
Mošanský L., Koutník F., Kainrath P., Pešek M., Dvořák L., Mošanský M., Pšeničný Z., Mošanský T., Šika M., Kašpar M., Burda L.
 
Střídání:
Lípa S., Pešička A., Hanák J., Holík M., Strachalla D.
 
Foto:
 
Zpět

Vyhledávání

© 2009 Marek Kašpar