SK Skály - TJ Sokol Hrazánky

07.04.2018 16:30
4:1 (1:0)
 
Branky
Buček L. 2x, Barbotkin I. 2x : Mošanský T.
 
1.poločas:
26. min. 1:0 po nákopu za obranu a nedohodě hostujícího brankáře s obráncem předskočil domácí Buček L. soupeře a špičkou kopačky rozvlnil síť.
 
2.poločas:
55. min. 2:0 u brankové čáry z levé strany se otočil s míčem domácí Barbotkin I. a nepovedeným centrem s pomocí větru zapadl míč do pravé šibenice. 
68. min. 3:0 snadná ztráta míče ve středu hřiště, rychlá přihrávka domácích mezi hostující obránce. Rychlonohý Barbotkin I. jde sám na bránu a míč umísťuje po zemi k pravé tyči. 
73. min. 4:0 akce jako přes kopírák středem obrany. Opět hráč Skal Buček L. sám na bránu, obloučkem přes gólmana snadno zakončuje. 
89. min. 4:1 Mošanský T. proměňuje pokutový kop po zemi k levé tyčce po předchozím faulu na jeho osobu.
 
Hodnocení zápasu:
První poločas se hrál vyrovnaný zápas. Hrazánecké musely mrzet neproměněné vyložené šance (2x nastřelené břevno) a taky laciný gól v jejich síti. Začátek druhé půle byl ještě ze strany hostí koukatelný, ale druhým inkasovaným gólem se hra zcela rozpadla a na hřišti už bylo vidět pouze jedno mužstvo. Ikdyž náznaky šancí také byly, podařilo se pouze vstřelit čestný úspěch z penalty prakticky se závěrečným hvizdem. Utkání řidil mladý rozhodčí vcelku solidně, nedopustil se vážnější chyby.
 
Rohové kopy: 5:5
 
Fauly: 12:10
 
Rozhodčí: Čarek Martin
 
Sestava:
Mošanský L., Burda L., Vildt V., Fořt P., Šika M., Ježdík T., Pešek M., Koutník F., Mošanský M., Mošanský T., Kašpar M.
 
Střídání:
Strachalla D., Dvořák L., Pšeničný Z.
 
Foto:
 
Zpět

Vyhledávání

© 2009 Marek Kašpar