TJ Božetice B - TJ Sokol Hrazánky

27.05.2018 16:00
5:2 (3:1)
 
Branky
Švec E. 2x, Jakeš J., Vácha Z., Horák D. : Dvořák L. 2x
 
1.poločas:
4. min. 1:0 božetický Švec E. šel sám na bránu středem hřiště a proměnil po zemi k levé tyči.
31. min. 2:0 opět hráč Božetic sám na bránu středem hřiště. Tentokrát Horák D. dal gól obloučkem před brankáře. 
32. min. 3:0 centr Božetic z pravé strany prošel malým vápnem až na zadní tyč k nekrytému J.Jakeši, který nekompromisní dělovkou ze tří metrů na přední tyč prostřelil brankáře.
43. min. 3:1 po faulu na Peška M. byl nařízen pokutový kop. Ten si postavil Dvořák L. a střelil k levé tyči a brankář padl k tyči pravé.
 
2.poločas:
58. min. 3:2 kolmou přihrávku středem hřiště doběhl Dvořák L. a tváří v tvář božetickému brankáři obstřelil do pravého horního rohu.
65. min. 4:2 dva útočníci Božetic šli pouze na brankáře hostí. Nešlo jinak než vsítit čtvrtý gól k pravé tyči.
72. min. ŽK Strachalla D. za faul.
82. min. 5:2 nedůraz na pravé straně obrany, míč propadl k E. Švecovi a ten opět sám před brankářem zakončil k levé tyči.   
 
Hodnocení zápasu:
Za horkého počasí a před zraky spousty diváků hosté prospali začátek zápasu a dostali hned gól. Když už se trochu zvedali, přišly dva slepené góly a zdálo se být po zápase. Naději pro hosty přinesl gól do šatny a brzy po přestávce se přibližovali vyrovnání. To však z několika šancí nepřišlo a naopak dvě laciné inkasované branky určily výsledek zápasu. Božetice dávali lekci z produktivity. Utkání řídil Tanáč V. velice nepřesně, předvedl slabý výkon. 
 
ŽK: 0:1
Strachalla D.
 
Rohové kopy: 1:7
 
Fauly: 14:15
 
Rozhodčí: Tanáč Vladislav
 
Sestava:
Mošanský L., Zeman D., Burda L., Pešička J., Strachalla D., Hanák J., Brůžek O., Vildt V., Pešek M., Mošanský M., Fořt P.
 
Střídání:
Holík M., Tesař M., Pšeničný Z., Kašpar M., Dvořák L.
 
Foto:
Zpět

Vyhledávání

© 2009 Marek Kašpar