TJ Sokol Hrazánky - TJ Mirotice

26.08.2018 14:00
3:1 (1:1)
 
Branky
Pešek M. 2x, Mošanský T. : Hřebejk P.
 
1.poločas:
22. min. 0:1 mirotičtí se dostali do vedení po neodmávaném ofsajdu, kdy hráč dostal přihrávku na malé vápno. Tam si stihl míč zpracovat a vystřelil k levé tyči.
39. min. ŽK Koubek Z. za faul
41. min. 1:1 Koutník F. přešel po levé straně se štěstím tři hráče a přihrál na prostředek volnému M. Peškovi. Tomu stačilo placírkou netrefit přesunujícího brankáře. 
 
2.poločas:
56. min. 2:1 Mošanský T. krásně českou uličkou vysunul M. Peška. Ten sám proti brankáři trefil ke vzdálenější levé tyči.
84. min. ŽK Mošanský M. za faul.
85. min. ŽK Stejskal L. za faul.
87. min. 3:1 role se vyměnily. Tentokrát Pešek M. přihrál zahráním rohového kopu Mošanskému T., který hlavou nejdříve nedal, ale hned z dorážky dal gól.
88. min. ŽK Strachalla D. za faul.
 
Hodnocení zápasu:
Úvodní utkání sezóny se hrálo na suchém spáleném terénu v "pouštních" podmínkách, kde míč hráčům často odskakoval. Více ze hry měli hosté, ale až na tři šance byli v útoku bezzubí. To domácí byli mnohem produktivnější. Vrátili tak mirotickým porážku z minulého ročníku. Zápas řídil Peklo M. bez vážnějších chyb. Jedna chyba byla na straně pomezního - neodmávaný ofsajd při prvním gólu. 
 
ŽK: 2:2
Mošanský M., Strachalla D. : Koubek Z., Stejskal L.
 
Rohové kopy: 3:7
 
Fauly: 13:12 
 
Rozhodčí: Peklo Michal 
 
Sestava:
Mošanský L., Pešek M., Ježdík T., Šika M., Kotrba Z., Mošanský T., Švehla M., Mošanský M., Zeman D., Holík M., Pšeničný Z.
 
Střídání:
Koutník F., Pešička A., Strachalla D.
 
Foto:
 
Zpět

Vyhledávání

© 2009 Marek Kašpar