TJ Sokol Hrazánky - TJ SDH Vráž

09.09.2018 14:00
8:0 (3:0)
 
Branky
Koutník F. 2x, Šika M., Švehla M., Pšeničný Z., Dvořák L., Tesař M., Zeman D.
 
1.poločas:
16. min. 1:0 Šika M. napřáhl z hranice šestnáctky a jeho nepříliš povedená střela po zemi do středu branky propadla brankáři pod nohama.
21. min. 2:0 Švehla M. centruje z pravé strany do vápna, míč se mu svezl po nártu tak šikovně, že k překvapení všech skončil pod břevnem.
39. min. 3:0 rohový kop si na zadní tyči hlavou našel Pšeničný Z. a usměrnil ho k levé tyči. 
 
2.poločas:
53. min. 4:0 Dvořák L. šel sám na branku, brankář zapomněl vyběhnout. Proto přišla střela z relativně velké dálky k levé tyči.
75. min. ŽK Kroupa M. za faul a zmaření zjevné brankové příležitosti.
75. min. 5:0 Tesař M. se nadechl k velkému sólu, prošel celým hřištěm přes několik hráčů a když už se chystal zakončit, zezadu ho srazil protihráč. Trošku nepochopitelně mu byla udělena pouze žlutá karta. K následné penaltě si postavil míč faulovaný Tesař M. a proměnil k levé tyči.
80. min. 6:0 Zeman D. šel s míčem od pravého rohového praporku po brankové čáře a místo centru před bránu nachytal brankáře na první tyč.
82. min. 7:0 před brankou se ocitl sám Koutník F. a podél brankáře pohodlně skóroval. 
88. min. 8:0 po hezké přihrávce šel Koutník F. sám na bránu a polokudlem zakončil skóre k pravé tyči.
 
Hodnocení zápasu:
Hrál se nepříliš pohledný fotbal s jasnou převahou domácích, kterou dokázali gólově využít. Hosté zakončili pouze jednu slabou střelu na bránu na zápas. Vítězství se narodilo s téměř suchým trikem. Utkání řídil rozhodčí Tanáč V. tak trochu podivně, ale neměl mnoho složitých situací. 
 
ŽK: 0:1
Kroupa M.
 
Rohové kopy: 7:5
 
Fauly: 9:9
 
Rozhodčí: Tanáč Vladislav
 
Sestava:
Mošanský L., Pešek M., Ježdík T., Šika M., Kotrba Z., Koutník F., Švehla M., Mošanský M., Pšeničný Z., Pešička A., Dvořák L.
 
Střídání:
Strachalla D., Tesař M., Burda L., Zeman D., Holík M.
 
Foto:
 
 
Zpět

Vyhledávání

© 2009 Marek Kašpar