TJ Sokol Hrazánky -TJ Sepekov B

14.04.2019 14:00
2:4 (2:2)
 
Branky
Koutník F. : Koutník M. 2x, Kosobud L., Himl T.
 
1.poločas:
13. min. 1:0 obrovská chyba sepekovského brankáře. Při odkopu minul míč a pouze promáchl, toho využil Koutník F. a pohodlně dal gól do prázdné brány.
19. min. 1:1 autové vhazování hostů z levé strany na volného T. Himla, který z hranice vápna prostřelil obránce mezi nohama a míč zapadl k pravé tyči.
28. min. 2:1 hezká přihrávka do běhu F. Koutníka, který sám proti brankáři uklidil ke vzdálenější levé tyči.
33. min. 2:2 rychlý brejk hostů, přihrávka doleva na nekrytého L. Kosobuda. Jeho tečovaná střela přepadla přes padajícího brankáře. 
 
2.poločas:
48. min. 2:3 hrubá chyba domácí obrany váhající s odkopem byla potrestána. S první střelou si brankář poradil, ale odražený míč rychle vrátil Koutník M. k pravé tyči. 
49. min. ŽK Pešek M. za faul. 
76. min. 2:4 opět hrubá chyba při odkopu. Sepekovský Koutník M. šel sám na brankáře a prudkou střelou k levé tyči navýšil skóre. 
 
Hodnocení zápasu:
První poločas se hrál celkem vyrovnaný fotbal. Hrazánky se dostaly dvakrát do vedení. Chybou však bylo, že brzy přišlo vyrovnání. Po změně stran se hra změnila, bohužel k horšímu. Začátek poločasu domácí doslova prospali, v tu dobu byl Sepekov jasně lepší. Pozdější snaha hrazáneckých vyšla naprázdno, po zbytek zápasu se do zakončení prakticky nedostali. Hosté si vedení pohlídali. Rozhodčí Tanáč V. pískal nepřesně, z půlky toho moc vidět nemohl, spíše debatoval s diváky. 
 
ŽK: 1:0
Pešek M.
 
Rohové kopy: 7:6
 
Fauly: 17:15
 
Rozhodčí: Tanáč Vladislav
 
Sestava:
Mošanský L., Ježdík T., Hanák J., Pešička J., Pešek M., Tesař M., Pšeničný Z., Koutník F., Říha J., Šika M., Mošanský T.
 
Střídání:
Zeman D., Kašpar M., Strachalla D., Kotrba Z.
 
Foto:
 
Zpět

Vyhledávání

© 2009 Marek Kašpar