TJ ZD Kovářov B - TJ Sokol Hrazánky

12.05.2019 15:00
5:3 (1:3)
 
Branky
Holub L. ml. 2x, Holub L. st., Bílý P., Škoch F. : Pešička J., Mošanský T., Kašpar M.
 
1.poločas:
13. min. 1:0 centr do vápna z pravé strany propadl přes první souboj k nekrytému staršímu L. Holubovi, ten si ho prvním dotekem zpracoval a druhým vystřelil pod břevno.
16. min. 1:1 pas na T. Mošanského, který proběhl velkým vápnem a jeho centr od brankové čáry nadvakrát dotlačil Pešička J. do odkryté brány.
31. min. 1:2 přímý volný kop z dvaadvaceti metrů si postavil Mošanský T. a obstřelem okolo zdi trefil přesně k pravé tyči.
45. min. 1:3 rychlý brejk hostů. Kašpar M. šel po pravé straně do odkryté obrany, a když už se zdálo, že prováhal příležitost k přihrávce nečekaně proměnil svůj centr v nebezpečný oblouček přes brankáře na zadní tyč. 
 
2.poločas:
56. min. 2:3 odražený míč si na vápně našel Bílý P. a jeho střela z vápna zapadla přesně do levého horního rohu. 
61. min. ŽK Mošanský L. za řeči.
75. min. 3:3 průniková přihrávka na mladšího L. Holuba, který po samostatné akci vystřelil po zemi na bližší tyč.
83. min. 4:3 Škoch F. proměnil k levé tyči pokutový kop nařízený za faul na Holuba L. ml.
86. min ŽK Pešek M. za řeči.
86. min. druhá ŽK Pešek M. za řeči - červená karta.
87. min. ŽK Zeman D. za faul.
90. min. 5:3 Holub L. ml. vlétl do rezignované obrany a prudkou střelou pod břevno ukončil zápas.
 
Hodnocení zápasu:
Klasické derby začalo lépe domácí mužstvo. Úvodní tlak hosté přečkali a pak inkasovali ze standartní situace. Hra se potom vyrovnala, šance na obou stranách, ale hrazánečtí byli šťastnější v proměňování. Hlavně při gólu do šatny, který byl jeden z těch hodně šťastných. Druhý poločas už se hosté pouze bránili a byla otázka času, kdy domácí využijí jednu z mnoha příležitostí. Kovářovští se mohli opřít hlavně o rozdílového hráče Holuba L. ml., který trápí obrany i ve vyšších soutěžích. Rozhodčí Kalina J. pískal hlavně druhý poločas velice nepřesně a některé jeho výroky byly až podivné. Zvláště vyloučení, kdy Peškovi M. ukázal žlutou kartu za větu: "Tak to pískej" a hned ve stejný okamžik druhou žlutou kartu za to, že mu neřekl číslo dresu. Na druhé straně si od domácích nechal radit a nadávat bez povšimnutí. Slabý výkon rozhodčího. Na výsledek to velký vliv nemělo, ale na rozpoložení hostů ano.
 
ŽK: 0:4
Pešek M. 2x, Mošanský L., Zeman D.
 
ČK: 0:1
Pešek M.
 
Rohové kopy: 12:3
 
Fauly: 13:8
 
Rozhodčí: Kalina Josef
 
Sestava:
Mošanský L., Koutník F., Pešek M., Pšeničný Z., Hanák J., Dvořák L., Pešička J., Mošanský M., Mošanský T., Kašpar M., Burda L.
 
Střídání:
Pešička A., Zeman D.
 
Foto:
 
Zpět

Vyhledávání

© 2009 Marek Kašpar