Vráž - Hrazánky

18.08.2019 10:15
2:2 (0:1)
PK 6:7
 
Branky
Hradský J., Mára J. ; Dvořák L., Říha J.
 
1.poločas:
44. min. 0:1 vhazování do vápna, tam je sražen Pešek M. a z nařízeného pokutového kopu Dvořák L. otevřel skóre po zemi k levé tyči.
 
2.poločas:
69. min. 1:1 na levém rohu velkého vápna napálil míč Hradský J. nechytatelně do pravého horního vinglu. 
87. min. 1:2 nákop Šiky M. prodloužil hlavou Pešek M. a tím poslal Říhu J. do samostatného úniku. Prostřelil brankáře prudkou střelou.
90. min. 2:2 z poslední akce zápasu vyrovnal J. Mára, kdy k němu propadl míč a sám proti brankáři se štěstím skóroval z osmi metrů.
 
Hodnocení zápasu:
Na špatném, drnitém, písčitém, vyschlém, nerovném terénu se hrál málo pohledný, spíše pěší fotbal. Více ze hry měli hosté, ale i domácí občas zahrozili, převážně důrazem. Když už to vypadalo, že si hrazánečtí odvezou tři body, po gólech do šatny, přišlo vyrovnání z poslední šance zápasu v 94. minutě. Už se ani nerozehrálo a šlo se rovnou na penalty. V těch hostující střelci vymetali všechny rohy branky a zaslouženě bod navíc putoval do Hrazánek. Rozhodčí Koukol P. pískal dobře, bez větších chyb.
 
Pokutové kopy: 6:7
Úspěšní: Kašpar M., Pešek M., Pšeničný Z., Kainrath P., Holík M., Šika M., Koutník F.
Nedal: Hanák J.
 
ŽK: 0:0
 
Rozhodčí: Koukol Pavel
 
Sestava:
Mošanský L., Šika M., Dvořák L., Švehla M., Kainrath P., Mošanský M., Pešek M., Pšeničný Z., Zeman D., Koutník F., Říha J. 
 
Střídání:
Hanák J., Kašpar M., Pešička J., Strachalla D., Holík M.,  
 
Foto:
 
Zpět

Vyhledávání

© 2009 Marek Kašpar