Albrechtice B - Hrazánky

06.10.2019 16:00
2:1 (1:0)
 
Branky:
Polák V., Hronek D. : Kainráth P.
 
1. poločas:
41. min. 1:0 centr z pravé strany na nekrytého V. Poláka, který na úrovni penalty hlavičkoval k pravé tyči.
 
2. poločas
73. min. 1:1 Kainráth P. dorazil vyraženou střelu prudkou ránou z hranice velkého vápna k levé tyči.
86. min. 2:1 rychlý protiútok domácích po levé straně, přihrávka pravděpodobně do ofsajdové pozice před prázdnou bránu, kde doklepl D. Hronek. 
 
Hodnocení zápasu:
Hrál se vyrovnaný zápas, kterému by slušela spíše remíza. První poločas byli lepší domácí, druhý poločas zase hosté. K vidění bylo i pár hezkých kombinací a šance na obou stranách. Utkání rozhodla diskutabilní branka, kdy hráč před prázdnou bránou byl až nečekaně brzy, ale podle domácího pomezního unikl ofsajdové pasti. Po dlouhých dohadách však přiznal, že se nedostal dostatečně rychle do příhodného úhlu, aby mohl situaci správně posoudit. Hlavní už jeho rozhodnutí nezměnil. Přesto měli hrazánečtí velikou šanci na vyrovnání, kdy už v nastavení byl odpískán pokutový kop za faul. Ten ale Dvořák L. neproměnil, brankář vystihl jeho střelu k levé tyči. Rozhodčí Štěrba Z. pískal do 86. minuty výborně, pak se do toho trochu zamotal. 
 
ŽK: 0:0
 
Rohy: 7:7
 
Fauly: 16:8
 
Rozhodčí: Štěrba Zdeněk
 
Sestava:
Mošanský L., Koutník F.,  Kainráth P., Pešek M., Dvořák L., Mošanský M., Pšeničný Z., Pešička J., Šika M., Burda L., Pešička A.
 
Střídání:
Strachalla D., Holík M.
 
Foto:
 
Zpět

Vyhledávání

© 2009 Marek Kašpar