Božetice - Hrazánky

02.04.2023 16:30
2:1 (1:1) 
Čipera F., Novotný T. : Zeman D.
 
1. poločas:
5. min.: 0:1 dlouhý výkop hrazáneckého brankáře přeletěl obranu domácích, za kterou si naběhl rychlý Zeman D. a obloučkem přehodil vyběhnuvšího božetického brankáře. 
24. min.: 1:1 ztráta míče na útočné polovině, rychlý protiútok po pravé straně, přihrávka na střed hřistě na F. Čiperu, kterému udělal cestu ke střele nedovoleným a neodpískaným zákrokem jeho spoluhráč. Střela z hranice velkého vápna se však F Čiperovi povedla náramně a vymetl pavouky v pravé šibenici.
 
2. poločas
71. min.: ŽK Mošanský L. za řeči
72. min.: 2:1 Novotný T. vlétl do vápna, uvolnil se kolem obránce a se střelou z 8 metrů chvilku počkal, tím si poslal brankáře k přední tyči a sám zakončil ke vzdálenější levé tyči.
 
Hodnocení zápasu
Za chladného počasí na podmáčeném terénu se hrál první zápas jarní sezony. Hrazánečtí se dostali rychle do vedení po nacvičeném a předem domluveném signálu. Potom převzali otěže zápasu domácí. Lépe kombinovali a hlavně jejich střed zálohy byl vysoce kvalitní. Vyrovnat se jim podařilo nezvykle z rychlého protiútoku-nikoli po postupné akci. Druhý poločas božetičtí zamkli hosty na jejich půlce a herně dominovali. Hrazánečtí předvedli poctivou defenzivní práci, ale nakonec remízu neudrželi. Lepší vyhrál.
Rozhodčí Koukol Pavel pískal slabě a velice nepřesně.
 
ŽK: 0:1
Mošanský L
 
Rohy: 8:4
 
Fauly: 7:13
 
Rozhodčí: Koukol Pavel
 
Sestava
Mošanský L., Pešek M., Mošanský M., Švehla M., Pšeničný Z., Kovanda J., Kainrath P., Lípa S., Mošanský V., Zeman D., Hanák J.
 
Střídání
Kašpar M., Pešička J., Strachalla D., Jůza T., Vošahlík O.
 
Foto:
Zpět

Vyhledávání

© 2009 Marek Kašpar