Čížová B - Hrazánky

30.04.2023 14:00
2:1 (0:1) 
Kunt J., Procházka A. : Hanák J.
 
1. poločas:
26.min.: 0:1 rychlý protiútok táhl po levé straně T. Mošanský, zasekl a přihrál do tandemu nabíhajícímu J. Hanákovi, který nechytatelně z voleje trefil pravý horní roh
38.min.: ŽK Hanák J. za faul
42.min.: ŽK Ježdík T. za řeči
 
2. poločas
68.min.: 1:1 protiútok domácích, přihrávka do ofsajdu, pomezní odmával. Hlavní rozhodčí si pomezního nevšiml a nechal hru pokračovat až do vápna, kde došlo k faulu. V ten moment rozhodčí zapískal a pomalým krokem šel z poloviny Čížové k místu přestupku. Nikdo nevěděl, co bylo vlastně pískáno. Jednu chvilku měl ruku nad hlavou ve znamení nepřímého kopu-zřejmě dopísknutý ofsajd. Nejednou řekl, že pískl faul. Stále však neukázal na penaltový puntík. Okolo něj stálo několik hráčů a všichni se dožadovali svého. Konečný verdikt byla penalta. O ofsajdu nebyl najisto přesvědčený, tak ho prý nemohl písknout. Pomezního ignoroval. Penaltu bezpečně proměnil Kunt J. střelou k levé tyči.
85.min.: ŽK Vencl P. za faul
89.min.. 2:1 na rohový kop si naskočil Procházka A. a ze šesti metrů prudce trefil hlavou o zem 
 
 
Hodnocení zápasu: 
Pro fotbal ideální počasí nepřilákalo mnoho diváků. Ti viděli zajímavé utkání, kde byli fotbalovější domácí, častěji drželi míč, ale většinou pouze po šestnácku. Hosté byli naopak přímočařejší. Po jejich rychlé akci také padl úvodní gól. Pak se spoléhali na pevnou propracovanou obranu. Domácí jí prolomili za velkého přispění hlavního rozhodčího. Od té doby bylo po hezkém utkání. Rozhodčí pod tíhou černého svědomí už otáčel vše proti čížovským, tak na něj byli naštvaní úplně všichni. Z poslední akce po rohovém kopu strhli domácí výhru na svou stranu. Hosté tak odjeli smolně s prázdnou. Rozhodčí Kalina Josef pískal velice špatně, hrubě ovlivnil výsledek!
 
 
ŽK: 1:2  
Vencl P. : Hanák J., Ježdík T.
 
Rohy: 9:5
 
Fauly: 12:10
 
Rozhodčí: Kalina Josef
 
Sestava
Mošanský L., Pešek M., Mošanský M., Pšeničný Z., Kašpar M., Lípa S., Mošanský V., Zeman D., Kovanda J., Mošanský T., Jůza T.
 
Střídání
Pešička "Jarmil" J., Strachalla D., Hanák J., Pašička A.
 
Foto:
 
Zpět

Vyhledávání

© 2009 Marek Kašpar