Hradiště B - Hrazánky 1.9.2013

01.09.2013 22:40

3:0 (0:0)

1.poločas

V prvním poločase se nestala žádná situace, která by změnila vývoj zápasu. Domácí však mají spoustu rychlých útočných akcích po lajně zakončených centrem na nabíhající útočníky. Žádnou z těchto akcí se však nepodařilo domácím pořádně zakončit nebo střelu zlikvidoval golman Hrazánek Petr Kolář.

 

2.poločas

46' Domácí střídají dva útočníky

55' 1:0 Po dvouodrazu od hlav obránců Hrazánek se balon odráží k noze útočníka domácích, ten obchází rychlou kličkou posledního obránce a zakončuje o břevno do branky hostů.

57' O rychlou odpověď se pokusili Hrazánky, bohužel Pešek M. nastřeluje pouze tyč.

65' Žk. 16 domácích za faul ze zadu na Brůžka O.

66' Střídání domácích

68' 2:0 Centr do vápna, útočník zpracovává a střílí. Prudkou střelu však rybyčkou likviduje Kolář P., balon se bohužel odráží zpět na nohu útočníka a ten  zpracovává a zakončuje do prázdné brány. Chyba obrany hostů, která zaspala a nedokázala odkopnout odražený balon.

78' 3:0 Útočník nastřeluje tyč branky hrazáneckých, míč se mu odráží zpět na nohu a z první zakončuje do prázdné branky.

82' Střídání Strachalla A. za Mošanského L.

Domácí vítězí po zaslouženém výkonu 3:0, ač všechny tři goly dali se štěstím, kdy se jim k nohám odrážely míče. Hrazánečtí dlouho bránili útočníky domácích, do druhého poločasu však poslal trenér Hradiště dva mladé kluky, kteří hru výrazně zrychlili a dá se říct, že zajistili domácím výhru.

 

Rohové kopy domácích: 10

Rohové kopy hostů: 6

 

Fauly domácích: 13

Fauly hostů: 10

 

Hlavní rozhodčí: Matyš Jakub - velmi dobrý bezchybný výkon

1. pomezní rozhodčí: Landík Filip - dobrý bezchybný výkon 

2. pomezní rozhodčí: pomezní domácích - více méně v pořádku, dvě chyby v ofsidu (jedenkrát ve prospěch domácích, jedenkrát v neprospěch)

 

Sestava domácích: Kolář P., Hubáček J., Šika M., Mošanský M., Říha J., Brůžek O., Mošanský T., Pešek M., Kolář P., Mošanský L. (82' Strachalla A.), Hečko J.)

Na strídání: Kašpar M.

Trenér: Kabát P.,

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Marek Kašpar