Hrazánky-Albrechtice

28.05.2023 14:00
6:0 (3:0) 
Pešek M. 2x, Zeman D., Kainrath P., Keřka T., Mošanský T.
 
 
1. poločas:
7.min.: 1:0 Pešek M. krásně napálil odražený míč z dálky a ten zapadl pod břevno
20.min.: 2:0 brankář vyrazil prudkou střelu před dobíhajícího D. Zemana, který doklepl neméně prudce k levé tyči
30.min.: 3:0 nejhezčí akce zápasu začala rozehrávkou od vlasní branky. Postupně míč putoval z nohy na nohu hrazáneckých hráčů po levé straně až před vápno hostů. Po centru na pravou stranu Zeman D. z první vrátil míč na nabíhajícího P. Kainratha, kterému stačilo trefit odkrytou branku.
 
2. poločas
46.min.: ŽK Švehla M. za řeči
57.min.: 4:0 průniková přihrávka mezi obránce na T. Keřku, který šel sám na branku a dal svůj první gól v hrazáneckém dresu po zemi k pravé tyči
68.min.: 5:0 Pešek M. si našel opět odražený míč na rohu velkého vápna na levé straně a procedil  ho mezi levou tyčí a padajícím brankářem
78.min.:6:0 nejmladší hrazánecký hráč Jůza T. vysunul do brejku T. Mošanského, který postupoval na branku stíhán obráncem. Tomu zasekl a nechal ho proběhnout a pak zakončil obstřelem k pravé tyči.
 
 
Hodnocení zápasu
Za hezkého slunečného počasí se utkaly dva oddíly sousedící v tabulce. Hrazánečtí měli hostům co vracet z vysoké podzimní porážky. Povedlo se to takřka dokonale. Sázeli jeden gól za druhým a spoléhali na pevnou obranu. Nakonec (tenisovou terminologií) zazpíval kanárek a skóre se zastavilo na 6:0. Tempo zápasu nebylo kdovíjak strhující, ale pár hezkých kombinací se určitě našlo. Hrazánecká taktika s postupným zakládáním útoků bez nakopávaných míčů na soupeře platila. Vítězství bylo naprosto zasloužené.
Rozhodčí Dušek Jakub pískal velice dobře, nemusel řešit žádnou spornou situaci.
 
 
ŽK: 1:0   
Švehla M.
 
Rohy: 5:5
 
Fauly: 8:5
 
Rozhodčí: Dušek Jakub
 
 
Sestava
Mošanský L., Dvořák L., Mošanský M., Švehla M., Holík R., Mošanský V., Pešek M., Kovanda J., Zeman D., Mošanský T., Jůza T.
 
Střídání
Pešička Jarmil J., Keřka T., Kašpar M., Hanák J., Mošanský A., Kainrath P.
 
Foto:
 
Zpět

Vyhledávání

© 2009 Marek Kašpar