Hrazánky - Božetice B.

21.04.2013 16:28

1:4 (1:1)

branky domácích: Dvořák L.

 

Před zahájením zápasu probíha předaní ocenění Josefu Mošaskému za jeho dlouholetou práci pro TJ Sokol Hrazánky.

Účastní se také zástupci z okresu: Předseda OFS Písek : Michal Řezáč, Předsedkyně okresního výboru ČSTV: Romana Halamová

 

1.poločas

20' 1:0 Dvořák L. proměňuje penaltu po faulu na Mošanského L.

26' 1:1 Po velké chybě Dvořáka L. kdy připravil balon soupeři, útočník hostů vyrovnávají skóre střelou podél brankáře k tyči

2.poločas

48' ŽK Brůžek O. za faul

63' 1:2 Centr do běhu na nabíhajícího hráče hostů, kterého neuhlídala obrana. Sám od půlky až na vápno kde zakončuje podél brankáře. 

66' Střídání: Lípa S. za Mošanského L.

75' Hečko zakončuje a rozhodčí odpískává GOL. Hosté však protestují s tím, že pomezní mával ofside což bohužel nebyla pravda. Totálně zmatený pomezní hostů hlavnímu rozhodčímu samozřejmě potvrdí, že se jednalo ofside. Bohužel, ač pravda možná byla na straně hostů a hráč domácích v ofsidu byl, tak ale pomozní neměl o tomto ofsidu ani šajna a pouze reagoval na hráče hostů, kteří na něj řvali ať hlavnímu potvrdí, že se jednalo o ofside.

87' 1:3 Nahrávka na nabíhajícího útočníka, ten přehazuje Radostu M. a zvyšuje vedení hostů na 3:1

90' 1:4 po pravé straně hřiště uniká Mošanskému M. hráč hostů, centr do vápna na volného útočníka, ten zakončuje k tyči

90' Střídání Strachalla A. za Říhu J.

Hosté předvedli na hřišti lepší výkon a zaslouženě vyhráli. Hrazánky chybovali v rozehrávání a navíc prakticky nahráli na tři branky hostů.

 

Rohové kopy domácích: 4

Rohové kopy hostů: 6

 

Rozhodčí: Trkovský Stanislav (velmi špatně vyhodnocená situace v 75', kde se nechal ovlivnit hrači hostů, zbytek zápasu byl relativně jednoduchý a nebylo co zkazit)

Sestava: Radosta M., Dvořák L., Hubáček J., Mošanský M., Mošanský T., Brůžek O., Říha J.(90' Strachalla A.), Šika M., Pešek M., Mošanský L.(66' Lípa S.), Hečko J.

Na střídání: Kolář P., Kašpar M., 

Trenér: Kabát P.

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Marek Kašpar