Hrazánky - Božetice B

17.04.2022 14:00
7:0 (3:0)
Lípa S. 2x, Mošanský V., Mošanský T., Dvořák L., Pešek M., Kainrath P.
 
1. poločas:
13. min. 1:0 Zeman D. přesprintoval soupeře, který ho fauloval ve vápně a rozhodčí nařídil pokutový kop. Ten proměnil Mošanský V. střelou po zemi k pravé tyči. Brankář padl na druhou stranu.
17. min. 2:0 Mošanský T. se uvolnil na levé straně a vystřelil z dvaceti metrů. Míč skočil před padajícím gólmanem a skončil u pravé tyče.
32. min. 3:0 rohový kop si na přední tyči našel hlavou Dvořák L. stav.
 
2. poločas
48. min. ŽK Plavec P. za faul.
67. min. 4:0 přímý volný kop z hranice vápna zahraný přes zeď hostující brankář neudržel, míč mu vypadl před dobíhajícího S.Lípu, který neměl problém dorazit.
75. min. ŽK Fara J. za faul.
78. min. 5:0 rychlá akce od domácí branky, kolmice na Peška M., který postupoval zleva sám na brankáře a zakončil ke vzdálenější pravé tyči.
83. min. 6:0 stejná akce akorát zrcadlově z pravé strany, tentokrát běžel na bránu Kainráth P. a zamířil na vzdálenější levou tyč.
87. min. 7:0 do třetice rychlý postup hráče na brankáře. Lípa S. se štěstím a pomocí teče obránce do protipohybu gólmana zakončil debakl.  
 
Hodnocení zápasu:
Krásné velikonoční odpoledne začalo ceremoniálem, kdy představitelé domácího klubu popřáli Pešičkovi F. a Šímovi Z. k 60. narozeninám. Pak už se šlo na fotbal. Fotbal se hrál hezký a svižný. Početné návštěvě diváků se musel líbit. Hosté byli první poločas lehce lepší v kombinaci, ale jejich zakončení nepřicházelo. Naopak to byli domácí, kteří dnes obuli střelecké kopačky a proměňovali jednu šanci za druhou. Výsledek je pro hosty krutý, protože jejich hra nebyla tak špatná, aby byl ve výsledku takový rozdíl. Domácí však hráli s nadšením a postupně chodili do otevřenější a otevřenější obrany. Po minulém kole, kdy hodně gólů dostali, si napravili skóre. Rozhodčí Tanáč V. měl jednoduchý zápas a rozhodoval ho dobře, bez vážnějších chyb.
 
ŽK: 0:2
Plavec P., Fara J.
 
Rohy: 4:12
 
Fauly: 10:8
 
Rozhodčí: Tanáč Vladislav
 
Sestava:
Mošanský L., Dvořák L., Mošanský M., Kašpar M., Švehla M., Šika M., Mošanský V., Kainrath P., Mošanský T., Pešek M., Zeman D.
 
Střídání:
Strachalla D., Hanák J., Kalina P., Lípa S., Pešička A., Pšeničný Z.
 
Foto:
 
Zpět

Vyhledávání

© 2009 Marek Kašpar