Hrazánky-Božetice

07.04.2024 14:00
0:3 (0:1)  
Čanda J. 2x, Jakeš J.
 
 
1. poločas:
38.min.: 0:1 dlouhý výkop přeletěl obranu, kam si zaběhli dva božetičtí a situaci dva na jednoho vyřešili přihrávkou na velkém vápně mezi obránce a vybíhajícího brankáře. Čandovi J. stačilo trefit zcela odkrytou bránu.
 
 
2. poločas
57.min.: neuznaný gól Božetic pro srávně odpískaný ofsajd
59.min.: téměř stejná šance a neuznaný gól Božetic pro správně odpískaný ofsajd
74.min.: 0:2 rychlá akce po levé straně, centr před branku na nabíhajícího J. Čandu, který zvýšil snad nepovedenou střelou nebo snad povedeným vysokým obloučkem přes brankáře.
80.min.: 0:3 opět centr z levé strany na zadní tyč. Tam si zpracoval míč J. Jakeš, udělal kličku obránci a zakončil po zemi ke vzdálenější levé tyči.
 
 
Hodnocení zápasu
Na hrazánecké hřiště dorazil za krásného skoro letního počasí velký počet diváků. Hostinská nestačila navážet pivo. Snad to bylo vedrem, snad chutnalo pro dobrou podívanou na hrací plochu, kde se odehrával pohledný fotbal. Domácímu trenérovi se do hry hlásilo hned 23 hráčů, tak si měl z čeho vybírat. Pomalu si sedá nový styl bránění, který fungoval i na kvalitní Božetice, a to hlavně v prvním poločase. Ve druhém už to lehce drhlo, díky častějšímu střídání. Skvěle se uvedla nová jarní posila v domácí brance Vít Hron, který předvedl několik neskutečných zákroků. Výsledek je zasloužený, božetičtí měli vyloženější šance a větší důraz ve finální fázi. Naopak hrazánečtí v tomto musí hodně přidat.
Rozhodčí Kalina Josef pískal dobře-hráči mu utkání usnadnili slušnou férovou hrou.
 
  
ŽK: 0:0
 
Rohy: 8:6
 
Fauly: 6:8
 
Střely: 6:7
 
Rozhodčí: Kalina Josef
 
 
Sestava
Hron V., Mošanský M., Kovanda J., Burda L., Dvořák O., Bolek J., Mošanský V., Pešek M., Pešička Jarmil J., Zeman D., Jůza T.
 
 
Střídání
Pešička A., Keřka T., Koutník F., Pšeničný Z., Strachalla D., Pešička J.ml., Hanák J.
 
 
Foto:
 
Zpět

Vyhledávání

© 2009 Marek Kašpar