Hrazánky - Kovářov B

15.09.2019 14:00
1:4 (0:1)
 
Branky
Dvořák L. : Holub L. st. 2x, Kubíček M., Radosta I.
 
1.poločas:
22. min. 0:1 nakopnutý balón domácích, u míče byl nejdřív kovářovský L. Holub starší. Míč si tak trochu nechtěně přišlápl, čímž zmátl obránce a pak už prostřelil pod padajícím brankářem.
 
2.poločas:
48. min. 0:2 centr z pravé strany propadl na zadní tyč ke zcela nekrytému M. Kubíčkovi, který měl čas si míč zpracovat, postrčit a až třetím dotykem vystřelit po zemi k levé tyči.
70. min. 1:2 pokutový kop za faul na Peška M. proměnil Dvořák L. prudkou střelou k levé tyči.
80. min. 1:3 přihrávka za beky, Holub L. st. šikovným lobem přehodil brankáře.
81. min. 1:4 průnik Radosty I. středem hřiště, i trochu se štěstím se dostal sám před brankáře, kterého předloubl a uzavřel skóre.
 
Hodnocení zápasu:
Do Hrazánek přijel rival z nedalekého Kovářova v silné sestavě, posílen o hráče "A" mužstva. S nimi přijelo mnoho diváků. Hrálo se tedy před hlučnější kulisou. První poločas byl fotbal vyrovnaný, Kovářov měl více brankových příležitostí. Hrazánečtí v tu chvíli byli pohyblivější a běhavější, soupeř zase šikovnější na míči a v kombinaci. Ve druhém poločase už se potvrdila vyzrálost a kvalita hostů a dařilo se jim navyšovat skóre. Rozdílovým hráčem byl Brůžek Michal, který je jedním z nejlepších hráčů v I. A třídě, hráče z okresu má jako kuželky na tréninku. Tři body si tedy hosté odvezli zaslouženě. Rozhodčí Šika Miroslav pískal dobře, jediná nejasná situace byla po původně odpískaném pokutovém kopu ve prospěch domácích a následně odvolaném.   
 
ŽK: 0:0
 
Rohy: 2:4
 
Fauly: 13:13
 
Rozhodčí: Šika Miroslav
 
Sestava:
Mošanský L., Koutník F., Švehla M., Kainrath P., Zeman D., Pešek M., Dvořák L., Mošanský M., Pšeničný Z., Šika M., Pešička J.
 
Střídání:
Kašpar M., Hanák J., Strachalla D.
 
Foto:
 
Zpět

Vyhledávání

© 2009 Marek Kašpar