Hrazánky-Krč

21.04.2024 14:00
1:1 (1:0) PK 5:4
Pešek M. : Chalupecký F.
 
 
1. poločas:
37.min.: 1:0 dlouhý nákop přelétl stojící obranu, kam si naběhli dva hrazánečtí a postupovali dva na nikoho. Pešek M. vzal zakončení na sebe a prostřelil brankáře po zemi kolem jeho nohou. V tu dobu byla obrana stále na půlce a hádala se s rozhodčím a chtěla odpískat údajný ofsajd. O ten se však jednoznačně nejednalo.
40.min.: ŽK Mošanský V. za faul
42.min.: ŽK Chalupecký F. za faul
 
 
2. poločas
59.min.: ŽK Holík R. a Měšťan M. za vzájemné oplácení
66.min.: ŽK Štěpánek P. za faul
75.min.: 1:1 faul na půlce hostů byl rozhodčím posouzen úplně obráceně a hosté překvapení využili rychlým rozehráním a dlouhým pasem za obranu, kde Chalupecký F. byl u míče dříve než vybíhající gólman a prostřelil ho pod nohama po zemi.
 
  
Hodnocení zápasu
Úvod utkání patřil hostům, ti měli několik náznaků šancí, jedna střela se otřela o břevno. Pak převzali otěže zápasu domácí a konstruktivní hrou po zemi byli po celý první poločas lepší. Škoda, že z několika šancí proměnili pouze jednu- vyšší náskok by se do druhého poločasu hodil. Druhý poločas se prakticky k ničemu nedostali, naopak jim dělaly problémy nakopávané míče a důrazní hosté, kteří v závěru trefili tyč. Remíza byla spravedlivá. O bodu navíc rozhodli hrazánečtí neomylným proměňováním pokutových kopů. 
Rozhodčí Tanáč Vladislav pískal nepřesně, obě strany k němu měly výhrady.
 
  
ŽK: 2:3
Mošanský V., Holík R. : Chalupecký F., Měšťan M., Štěpánek P.
 
Rohy: 6:8
 
Fauly: 12:9
 
Střely: 6:8
 
Pokutové kopy:
Úspěšní: Mošanský V., Dvořák O., Kainrath P., Mošanský L., Mošanský T.
 
Rozhodčí: Tanáč Vladislav
 
Sestava
Hron V., Mošanský M., Burda L., Kovanda J., Dvořák O., Bolek J., Mošanský V., Mošanský T., Mošanský L., Pešek M., Zeman D.
 
 
Střídání
Keřka T., Kainrath P.,  Kašpar M., Němeček J., Jůza T., Holík R., Pánek M.
 
 
Foto:
 
Zpět

Vyhledávání

© 2009 Marek Kašpar