Hrazánky - Protivín B

25.08.2013 22:23

2:4 (0:4)

branky: Říha J., Radosta M.

 

1.poločas

5' 0:1 Po rohovém kopu hostů odraz míče k útočníkovy a ten z první zakončuje k tyči.

20' 0:2 Po chybné rozehrávce hrazáneckých hráčů v rohu hřiště. Soupeř centruje do vápna. Mošanský M. netrefuje balon a za ním nabíhající útočník obstřeluje Koláře P.

35' 0:3 Po centrovaném míči do vápna, domácí hráči vůbec nebrání a protivínský hráč patičkou zakončuje do prázdné brány. VELMI LACINÝ GOL.

39' 0:4 Centr z rohu hřiště na volného hráče na zadní tyči, ten hlavou s přehledem zakončuje.

2.poločas

46' Střídání Protivín - dva hráči

58' 1:4 střela Říhy J. z 30-ti metrů po břevno. NÁDHERNÝ GOL

59' Žk. Dvořák L. za faul na půlce

60' Střídání domácích Radosta M. za Anděl J.

70' Střídání Protivín

75' 2:4 Po přihrávce od Peška M. zakončuje podél brankáře Radosta M.

89' Střídání domácích Strachalla A. za Mošanský L.

89' Střídání hostů

V prvním zápase okresního přeboru hrazánečtí nestačili na silnějšího soupeře z Protivína. Hosté dali v prvním poločase čtyři góly, z toho dva velmi laciné (laxní přístup hrazáneckých hráčů ve vápně). S čtyřbrankovým náskokem zahájili hosté druhý poločas, kde si vytvořili také pár šancí. Všechny však zlikvidoval P. Kolář v bráně domácích. Přes toto se však hráči Hrazánek nevzdávali a v druhém poločase byli silnějším týmem. Bohužel pár vyložených šancí nedali a krásný gól Říhy J. z 30 metrů a Radosty M. nestačili ani na remízu. Silnou strankou soupeře byly vysocí útočníci a nebezpečné centry na tyto hráče.

 

Rohové kopy domácích: 3

Rohové kopy hostů: 8

 

Hlavní rozhodčí: Šika M. (zápas odpískaný s přehledem až na jednu situaci kdy pískl faul proti domácím na hranici vápna. O faul se však vůbec nejednalo, pouze dva hráči zakopnuli ve stejný moment ale asi metr od sebe což potvrzoval i pomozní rozhodčí. Bohužel hlavní rozhodčí něměl tolik odvahy přiznat chybu a raději ignoroval pomezního, který na něj volal že o nic nešlo a nechal hosty kopat tresný kop.)

1. pomezní rozhodčí: Mihálik Ján (bez větších chyb)

2. pomezní rozhodčí: Dvořák M. (bez větších chyb)

 

Sestava domácích: Kolář P., Hubáček J., Šika M., Mošanský M., Říha J., Brůžek O., Lípa S., Pešek M., Mošanský L. (89' Strachalla A.), Dvořák L., Anděl J. (30' Radosta M.)

Na strídání: Kašpar M.

Trenér: Kabát P., Kortan J.

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Marek Kašpar