Hrazánky - Sepekov B

15.05.2022 14:00
4:3 (1:2)
Zeman D., Mošanský T., Kainráth P., Mošanský V. : Filipín L., Kosobud L., Mácha J.
 
1. poločas:
11. min. 1:0 krásné vysunutí Mošanského T. na pravou stranu, ten zavezl míč do vápna, zasekl a předal D. Zemanovi, který vystřelil k levé tyči.
25. min. 1:1 rohový kop rozehraný na krátko na L. Filipína, který z rohu velkého vápna ukryl svou nenápadnou střelu mezi hráči a ta propadla k pravé tyči.
38. min. ŽK Filipín L. za faul.
42. min. 1:2 hrubá chyba při zachycení útoku po levé straně odkud přišel centr na hlavu zcela volného L. Kosobuda na malém vápně.
 
2. poločas
57. min. ŽK Havlíček J. za faul.
60. min. ŽK Mácha J. za faul.
62. min. 2:2 na míč za obranu si nasprintoval Mošanský T. a svůj únik zakončil po zemi k pravé tyči.
63. min. ŽK Volf M. za faul.
73. min. 3:2 vysunutí Mošanského T. mezi obránce, delší klička brankáři a přihrávka před úplně prázdnou bránu na P. Kainrátha, kterému stačilo pouze nastavil nohu, aby doklepl do sítě.
79. min. 4:2 Mošanský V. postupoval z pravé strany na branku, jeho střelu gólman vyrazil nad sebe a ve snaze zabránit rohu mu nešikovně vypadl míč pod nohy dobíhajícího V. Mošanského, který dovezl míč až za brankovou čáru.
86. min. 4:3 centr do vápna do podivné ofsajdové pozice na J. Máchu. Ten hlavou obloučkem přehodil brankáře k levé tyči. Ofsajd byl mávaný, avšak rozhodčí měl zřejmě z půlícího kruhu lepší výhled.
86. min. ŽK Dvořák L. za řeči.
 
Hodnocení zápasu:
Za slunečného počasí a před solidní návštěvou se hrál fotbal často neurovnaný, spousta zkažených přihrávek. Sepekovští byli fotbalovější a měli územní převahu. Hrazánečtí byli zase produktivnější v proměňování šancí. Hlavně rychlé náběhy za obranu především T. Mošanského dělaly hostům velké problémy. Z rychlých náběhů padly všechny čtyři hrazánecké góly. Podařilo se tak sebrat všechny body dalšímu silnému soupeři. Rozhodčí Kalina J. pískal průměrně, chyby by se určitě našly.
 
ŽK: 1:4
Dvořák L. : Filipín L., Havlíček J., Mácha J., Volf M.
 
Rohy: 3:8
 
Fauly: 8:16
 
Rozhodčí: Kalina Josef
 
Sestava:
Šíp J., Dvořák L., Mošanský M., Pšeničný Z., Švehla M., Zeman D., Kainráth P., Mošanský V., Mošanský L., Mošanský T., Pešek M.
 
Střídání:
Strachalla D., Kašpar M., Kalina P., Šika M.
 
Foto:
 
Zpět

Vyhledávání

© 2009 Marek Kašpar