Hrazánky-Vráž

04.11.2023 14:00
1:1 (0:1)  PK 2:3
Mošanský V. : Svatoš O.
 
 
1. poločas:
6. min.: ŽK Zeman D. a Sobota J. za vzájemné oplácení a pošťuchování
11. min.: 0:1 rohový kop, závar před bránou, míč se odrazil na pravou stranu, odkud byl prudce vrácen nástřelem po zemi na zadní tyč. U té stál O. Svatoš a stačilo mu pouze protečovat do poloodkryté branky.
24. min.: ŽK Svatoš O. za faul
44. min.: ŽK Cvrk J. za faul
 
 
2. poločas
64. min : ČK Jinoch K. za faul na T. Mošanského, který prošel přes půl hřiště slalomem mezi pěti protihráči a zastavil ho až ve vápně skluzem, čímž zmařil vyloženou brankovou příležitost
65. min.: pokutový kop proměnil Mošanský V. střelou doleva. Brankáře poslal k druhé tyči.
75. min.: ŽK Hanák J. za faul
 
Penalty:
úspěšní: Mošanský T., Zeman D.
neúspěšní: Mošanský V., Strachalla D., Dvořák L.
 
 
Hodnocení zápasu
Dříve než začalo utkání, proběhlo slavností předávání daru ke kulatým narozeninám členů (Kašpar Josef 80 let, Vlk Luboš 60 let). Souboj dvou mužstev okupujících dvě poslední místa v tabulce nenabídl kdovíjaké fotbalové galapředstavení. První poločas byli jednoznačně lepší hosté, hrazáneckým se moc nechtělo běhat, nebízet se do přihrávky, prohrávali souboje a hodně kazili i jednoduché k fotbalu základní věci. Po přestávkové důraznější poradě se zlepšili hlavně v nasazení a hra se vyrovnala. Podařilo se i vyrovnat skóre, ale výtěznou branku ne a ne vstřelit. K té byli nakonec blíže hosté, kdy v posledních minutách nevyužili trestný kop ze slibné pozice a hlavně samostatný útok na brankáře. V penaltové loterii hrazánečtí dvakrát málem přepůlili břevno a jednou trefili brankáře do střev na prostředku branky. Tím darovali hostům, kteří také dvakrát zaváhali, bod navíc.
Na celou nepovedenou podzimní část sezony se hrazánečtí pokoušeli zapomenout do pozdních nočních hodin na tradiční dokopné.
 
 
ŽK: 2:3
Zeman D., Hanák J. : Sobota J., Svatoš O., Cvrk J
 
ČK: 0:1
Jinoch K.
 
Rohy: 4:5
 
Fauly: 11:8
 
Rozhodčí: Štěpka Vojtěch
 
Sestava
Mošanský L., Dvořák L., Mošanský M., Pšeničný Z., Kašpar M., Mošanský V., Mošanský T., Hanák J., Bolek J., Zeman D., Pešička A.
 
Střídání
Jůza T., Pešička Jarmil J., Strachalla D.
 
Foto:
 
Zpět

Vyhledávání

© 2009 Marek Kašpar