Hrazánky - Záhoří B

08.06.2013 19:38

4:2 (1:1)

branky: 2x Pešek M., Strachalla A., Mošanský L.

 

Průběh zápasu

1. poločas:

9' Útočník hostů uniká domácí obraně. Snaží se obstřelit Radostu v bráně domácích. Ten ač nevystihl směr střely, nohama zabrání jasnému gólu.

15' Další únik dvou hráčů hostů na samotného Radostu. Útočník však akci zazdí střelou vedle brány. 

26' 0:1 Po nezdařilém útoku hrazáneckých, hosté zahajují protiútok. Útočník uniká obraně, obchází brnakáře a zakončuje pod břevno.

29' 1:1 Kombinace domácích od půly hřiště. Mošanský L. nahrává do běhu Peškovi M. tenpo zemi obstřeluje brankáře a srovnává scóre zápasu.

2. poločas:

61' Střídání domácích Strachalla A. za Kašpara M.

66' 2:1 Střela Strachally A. z malého vápna ten vyráží míč nad bránu, obránce se snaží vyhlavičkovat v neštěstí hostů se trefuje do vlastní brány

73' Střídání hostů: Kepl P. za Hanus O.

83' 2:2 Přihrávka na hráče který byl cca 2 metry v ofsidu, pomezní hostů však nemává a nechává pokračovat akci. hráč zakončuje k tyči.

84' 3:2 o rychlou odpověď na předchozí situaci se postaral Pešek M., střela z 30 m - dvě teče hráčů hostů a gól

90' 4:2 Z půlky hřiště unikají 4 hrazáněčtí na brankáře a jendoho obránce hostů, Mošanský L. nepřihrává na volné spoluhráče ale zakončuje silnou střelou

Hodnocení zápasu:

Oba teamy se museli vypořádat s velmi těžkým terénem, místy bylo i 10 cm bláta. Zahoří si vypracovalo asi 5 vyložených akcí na začátku zápasu, bohužel ani jednu z nich neproměnilo. Hrazánky s trochou štěstí při dvou vlastních gólech hostů nakonec vítězí 4:2

Statistiky

Rohové kopy domácích: 6    

Rohové kopy hostů: 5

Fauly domácí: 7

Fauly hosté: 12

Diváci: 30

 

Rozhodčí:

Hlavní: Houška ( velmi zmatený výkon na obě strany, kdo si zařval tak tomu bylo pískáno)

Pomezní 2: Dvořák Miroslav (drobné chyby)

 

Sestava domácích:

V poli: Radosta M., Hubáček J., Mošanský L., Lípa S., Mošanský M., Dvořák L., Říha J., Kašpar M. (Strachalla A.), Pešek M.,  Pšeničný Z., Šika M.

Trenér: Kabát P.

Sestava hostů:

V poli: Bílý O., Jána M., Volf J., Filip J., Matějšek R., Souček J., Černý R., Opava R., Volf V., Sochor M., Hanus O.(Kepl P.)

Na střídání: Kokta M., Novotný J.

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Marek Kašpar