Kostelec-Hrazánky

13.04.2024 16:30
4:0 (2:0)  
Palus M. 2x, Bassem Hannachi, Růžička M.
 
 
1. poločas:
10. min.: 1:0 přímý volný kop zahraný dlouhým nákopem, prohraná hlavička a míč spadl na roh malého vápna k nohám M. Paluse. Ten naznačil střelu, tím si položil brankáře a potom ho hezky předloubl.
27. min.: 2:0 opět dlouhý nákop, tentokrát za obranu. Za tu si zaběhl rychlý Bassem Hannachi a střelou po zemi podél vybíhajícího brankáře rozvlnil síť podruhé.
32. min.: ŽK Mošanský L. za řeči
 
 
2. poločas
59. min.: 3:0 na průnikovou přihrávku mezi beky si naběhl Růžička M. a sám před brankářem zamířil po zemi k levé tyči
63. min.: ŽK Růžička M. za faul
80. min.: 4:0 jednoduchá ztráta míče na levé straně při zakládání útočné akce. Po zbytečné a nepřesné přihrávce na střed hřiště se míče zhostili domácí a šli tři na nikoho. Palus M. nekombinoval a zakončil sám k pravé tyči.
88. min.: ŽK Votýpka M. za faul
 
 
Hodnocení zápasu
Hrazánečtí šli do zápasu proti silnému Kostelci s cílem pevné obrany a zkusit hrát na rychlejší protiútoky. Ani jedno se hrubě nepodařilo. Plány se zbortily hned od začátku. Kostelečtí se jednoduše dostávali do šancí a jen díky výtečnému výkonu V. Hrona v brance byl výsledek ještě milosrdný. Chytil snad 10 vyložených příležitostí, někdy pomohla branková konstrukce. Směrem dopředu byli hrazánečtí úplně bezzubí a branku soupeře vůbec neohrozili. Vítězství domácích je naprasto zasloužené.
Rozhodčí Tanáč Vladislav těžko zvládal i takto jednoduchý a jednoznačný zápas. Výsledek to neovlivnilo.
 
 
ŽK: 2 :1
Růžička M., Votýpka M. : Mošanský L.
 
Rohy: 6:3
 
Fauly: 9:8
 
Střely: 15:1
 
Rozhodčí: Tanáč Vladislav
 
 
Sestava
Hron V., Mošanský M., Burda L., Hanák J., Holík R., Bolek J., Mošanský V., Kainrath P., Pešička J. ml., Pánek M., Pešička A.
 
 
Střídání
Keřka T., Pšeničný Z., Mošanský L., Kašpar M., Pešička Jarmil J., Němeček J., Jůza T.
 
 
Foto:
 
11. místo
9 bodů
skóre 18:52
 
Zpět

Vyhledávání

© 2009 Marek Kašpar