Kovářov-Hrazánky

03.06.2023 17:00
3:0 (1:0) 
Baštýř V. 2x, Krejča P.
 
 
1. poločas:
11.min.: 1:0 přihrávka na rozběhnutého Baštýře V. na střed hřiště, ten důrazně zahodil bránícího hráče a řítil se sám na branku. Svůj nájezd proměnil střelou po zemi kolem vybíhajícího brankáře k levé tyči.
 
 
2. poločas
56.min.: ŽK Faukner L. za řeči
77.min.: 2:0 Baštýř V. prošel po levé straně přes obránce a postupoval sám proti vybíhajícímu brankáři, kterého jako přes kopírák prostřeli po zemi k levé tyči
77.min.: ŽK Brůžek L. za faul
85.min.: 3:0 Potřetí šel sám na branku muž zápasu V. Baštýř, který se vyhnul ofsajdu a tentokrát se pokusil o kličku brankáři. Kličku přetáhl až mimo střelecký úhel, ale vrátil centr před práznou branku na P. Krejču, tomu se míč zamotal mezi nohy, ale z jednoho metru ho dotlačil  za brankovou čáru.
85.min.: ŽK Jůza T. za řeči
 
 
Hodnocení zápasu
Derby regionálních sousedů začali lépe domácí. Zahrávali několik rohú a přimáčkli hosty na jejich půlku. Z tohoto tlaku padl první gól, kdy před ním rozhodčí mohl posoudit ostrý souboj jako nedovolený. Hrazánecké tato branka nepoložila, naopak nakopla k lepšímu výkonu. Závěr poločasu a hlavně celý druhý poločas herně dominovali. Lépe kombinovali a byli i pohyblivějším týmem. Míč chodil z nohy na nohu, jen zakončení zaostávalo. Lekci v produktivitě jim dala domácí posila z "Áčka"  V. Baštýř. Jindy kvalitní gólman se postavil na hrot útoku a ze čtyř jeho úniků dal dva góly a jeden připravil na zlatém podnosu. Výsledek byl pro hrazánecké krutý. Uznali to i někteří fanoušci Kovářova.
Rozhodčí Kalina Josef pískal nepřesně, zápas neměl složitý. Mužstva mu ho usnadnila férovou hrou a respektem k soupeři.
 
 
ŽK: 2:1   
Faukner L., Brůžek L., : Jůza T.
 
Rohy: 7:6
 
Fauly: 13:7
 
Rozhodčí: Kalina Josef
 
Sestava
Mošanský L., Hanák J., Mošanský M., Pšeničný Z., Švehla M., Mošanský V., Pešek M., Mošanský A., Kovanda J., Zeman D., Mošanský T.
 
Střídání
Pešička Jarmil J., Keřka T., Jůza T.
 
Foto:
 
Zpět

Vyhledávání

© 2009 Marek Kašpar