Kovářov-Hrazánky

23.09.2023 16:30
1:1 (0:0) PK 3:4
Pešta K. : Mošanský T
 
 
1. poločas:
35. min.: ŽK Pešek M. za faul
 
 
2. poločas
47. min.: 0:1 nákop za obranu na rozběhnutého T. Mošanského, který šel sám na bránkáře. Toho obstřelil po zemi na vzdálenější levou tyč.
65. min.: 1:1 přihrávka na velkém vápně na K. Peštu, ten si vzal míč a běžel s ním k brance a kolem vybíhajícího brankáře po zemi o levou tyč vyrovnal
65. min.: ŽK Koudelka T. za faul
70. min.: ŽK Petýrek J. za faul
84. min.: ŽK Janeček T. zakopnutí míče
 
 
Pokutové kopy: 3:4
úspěšní : Dvořák O., Dvořák L., Mošanský T., Zeman D.
neúspěšní : Mošanský V.
 
 
Hodnocení zápasu
Tento víkend se odehrály dvě tradiční derby. Jak Kovářov:Hrazánky, tak pražská "S"  s nerozhodným výsledkem 1:1 v normální hrací době. Hrazáneckým se podařilo poprvé v sezoně bodovat, kdy si připsali důležitý bod za remízu a další za vyhraný penaltový rozstřel. Tím se odlepili ze dna tabulky.
Zápas začal už v kabině emotivní motivační řečí předsedy klubu a zkušeného spoluhráče S. Lípy. Tato slova měla svou váhu a vyhecovala tým ke zlepšenému výkonu. Úvod patřil hostům, ale spousta jejich vyložených šancí zůstalo nevyužito. Později se hra vyrovnala a také domácí ze své ojedinělé šance nastřelili břevno.
Brzy po přestávce šli hrazánečtí do vedení. Potom se zatáhli a čekali na rychlé protiútoky. V tu dobu byli lepší na míči kovářovští, ale branku neohrožovali. Až na jednu akci, kdy se jim podařilo vyrovnat, jejich akce končili na velkém vápně. O bodu navíc tedy rozhodovaly penalty. V nich byli šťastnější borci z Hrazánek.
Rozhodčí Tanáč Vladislav pískal tak, jak ho všichni znají. Hlavně ho znají Hrazánečtí. Vždyť je pískal poslední čtyři zápasy a je delegován i na příští jejich kolo. Pak by z šesti kol pískal pětkrát stený rozhodčí-pozoruhodné!!!
 
 
ŽK: 3:1 
Koudelka T., Petýrek J., Janeček T. : Pešek M.
 
Rohy: 4:4
 
Fauly: 10:8
 
Rozhodčí: Tanáč Vladislav
 
Sestava
Mošanský L., Dvořák L., Mošanský M., Dvořák O., Kašpar M., Mošanský V., Pešek M., Kovanda J., Bolek J., Mošanský T., Zeman D.
 
Střídání
Pešička Jarmil J., Jůza T., Hanák J., Holík R.
 
Foto:
Zpět

Vyhledávání

© 2009 Marek Kašpar