Krč - Hrazánky

02.06.2012 22:07

2:0 (0:0)

 

1. poločas

19' Žk. Mošanský M. za faul

34' Střídání Brůžek Z. za Pšeničného Z.

44' Žk. Říha J. za faul

2. poločas

60' Žk. Mošanský L. který byl na střídačce za udajné nadávky na rozhodčího. Bohužel se nejednalo o nadávky na rozhodčího ale Mošanský L. z pozice hrajího trenéra křičel na předstopera Šiku M.

65' 1:0 Domácí hráč zakončuje hlavou po rohovém kopu

68' 2:0 Další zásadní chyba rozhodčího kdy nepískl jasnou ruku hráče domácích. Hráč ležel na zemi a když se zvedal tak se mu asi 5 dotkl míč ruky. Vše bylo v přímo před rozhodčím, který však komentoval, že měl hráč jasně ruce u těla, bohužel to by se hráč nikdy nezvedl. V domění, že se jedná o jasnou ruku nikdo nehrál, a hráč domácích zakočil do prázdné brány.

70' Střídání Pánek M. za Kašpara M.

Zápas končí po špatném herním výkonu Hrazánek 2:0 pro domácí, kteří měli více šancí. Bohužel výkon rozhodčího také nebyl vůbec oslňující, o čemž vypovída fakt, že hrozil pomeznímu rozhodčímu (Dvořákovi M.), že mu dá červenou kartu, nakonec si to však rozmyslel protože si asi uvědomil co řekl za blbost.

Rozhodčí: Tanáč

Sestava: Radosta M., Hubáček J., Šika M., Dvořák L., Říha J., Mošanský M., Lípa S., Brůžek O., Pešek M., Kašpar M. (Pánek M.), Brůžek Z. (Pšeničný Z.)

Na střídání: Mošanský L.

Trenér: Mošanský L.

 

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Marek Kašpar