Krč - Hrazánky

01.06.2013 19:27

2:0: (1:0)

 

Průběh zápasu

1. poločas:

27' 1:0 Centr domácíh na desítku, obránce proskočil a volný útočník zakončuje podél brankáře.

2. poločas:

45' Střídání hostů: Pšeničný Z. za Brůžka Z.

60' Žk hráč domácích (Žíma J.) za faul na Říhu J., první zásadní chyba rozhodčího, jednalo se o situaci na jasnou červenou kartu ( bez míče, faul ze zadu na stojnou nohu, mokrý terén)

70' ŽK hráč domácích ( Hošek P.) za kecy

71' 2:0 po rohovém kopu hostů, protíútok domácích, centr za obranu, nabíhající úočník přehazuje brankáře

76' Střídání hostů: Kašpar M., za Mošanský M.

77' Střídání domácích: Bečvář V. za Kanda M.

79' ŽK hráč hostů (Mošanský L.) za faul na útočníka, druhá zásadní chyba rozhodčího, jednalo se o situaci na jasnou červenou kartu (unikající útočník, sám na bránu, stažení ze zadu Mošanským L.)

84' ŽK hráč domácích (Zoch S.)

Hodnocení zápasu:

Hrazánečtí si zápas prohráli sami tím, že neproměnili, akce které si především vypracoval Brůžek Z. Velký podíl na výsledku měl také terén, protože byl způsobilí spíše pro vodní pólo než pro fotbal. Za tuto skutečnost je jednoznačnš zodpověrný management krčských fotbalistů, kteří neodvolali zápas stejně jako to udělal celý okres. Pro oba teamy byl však stejny a proto se na tuto skutečnost odvolávat. Výhru domácím přinesla jednoduchost hry: nákop, dotek, zakončení. Hrazánčtí se stanižili kombinovat, což však mokrý terén nedovoloval.

Statistiky

Rohové kopy domácích: 9

Rohové kopy hostů: 3

Fauly domácí: 12

Fauly hosté: 11

Diváci: 15

 

Rozhodčí:

Hlavní: Peklo Michal ( jednostranný výkon pro domácí, zbytečně si komplikoval život špatným posuzováním situací, nechal oba teamy hrát ostře což bylo velmi nebezpečné na mokrém terénu, měl udělit dvě jasné červené karty)

Pomezní 1: místní umělec který neví co je fotbal

Pomezní 2: Dvořák Miroslav (žádná chyba)

 

Sestava hostů:

V poli: Radosta M., Hubáček J., Mošanský L., Lípa S., Mošanský M.(76' Kašpar M.), Dvořák L., Říha J., Brůžek O., Pešek M.,  Brůžek Z.(45 Pšeničný Z.), Hečko J.

Na střídání: Strachalla A.

Trenér: Kabát P.

Sestava domácích:

V poli: Kozma J., Šíma R., Zoch M., Pergler M., Jelínek T., Žíma J., Rybák J., Jelínek J., Zoch S., Hošek P., Kanda M. (77' Bečvář V.)

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Marek Kašpar