Krč -Hrazánky

21.09.2019 16:30
3:0 (1:0)
 
Branky
Anděl S. 2x, Hošek P.
 
1.poločas:
2. min. 1:0 průnik domácích z levé strany. První střelu brankář vyrazil a z dorážky Anděl S. neměl problém trefit odkrytou branku.
17. min ŽK Ludvík M. za faul.
36. min. ŽK Pešek M. za řeči.
45. min. ŽK Dvořák L. za zakopnutí míče.
 
2.poločas:
55. min. 2:0 přízemní centr z pravé strany prošel i s tečí na zadní tyč, kde ho doklepl do prázdné branky z blízka P. Hošek.
83. min. 3:0 při snaze točit výsledek hosté otevřeli obranu a za ní si naběhl S. Anděl. Z půlky šel sám na branku a po zemi k levé tyči kolem brankáře završil skóre.
 
Hodnocení zápasu:
Hrálo se na špatném terénu s podhuštěnými balóny před bohatou diváckou kulisou. Potkali se sousedé ze spodní poloviny tabulky, tomu i odpovídala kvalita utkání. Domácím pomohl rychlý gól hned z první akce a pak už si výsledek pohlídali. Herně byli lepší, ale šancí bylo málo na obou stranách. Když se hosté první poločas dostali na útočnou polovinu vždy se mával a také pískal ofsajd. Dát gól bylo takřka nemožné. Druhý poločas už se ofsajdy pískaly i bez pomoci pomezního. Hosté opět nevstřelili branku a jako nejhůře střílející mužstvo tabulky mají v tomto co dohánět. Rozhodčí Tanáč V. pískal hrůzostrašně, se spoustou debat a komických rozhodnutí. 
 
ŽK: 1:2
Ludvík M. : Pešek M., Dvořák L.
 
Rohy: 4:2
 
Fauly: 11:8
 
Rozhodčí: Tanáč Vladislav
 
Sestava:
Mošanský L., Koutník F.,  Švehla M., Pešek M., Dvořák L., Mošanský M., Pšeničný Z., Šika M., Kašpar M., Mošanský T., Hanák J.
 
Střídání:
Burda L., Pešička A., Kabát P., Strachalla A.
 
Foto:
 
Zpět

Vyhledávání

© 2009 Marek Kašpar