Oslov-Hrazánky

06.05.2023 17:00
4:2 (3:2) 
Rajnoha M., Hubáček J., Klimenda M., Zajíček P. : Mošanský V., Lípa S.
 
 
1. poločas:
1.min.: 1:0 hned po úvodním rozehrání přišla rychlá akce po pravé straně, kdy Rajnoha M. z velkého úhlu načapal nepřipraveného brankáře na bližší tyč. Ten byl nedostatečně přilepený k tyči, kudy míč proklouzl do sítě.
3.min.: 2:0 chvilku na to pronikl středem hřiště Hubáček J. a z hranice velkého vápna vystřelil. Střelu ztečovala obrana do protipohybu brankáře a došourala se za brankovou čáru.
6.min.: 2:1 aut vhozený do vápna si chtěl zpracovat Pešek M. na prsa, v tu chvíli mu přistál za krkem domácí brankář a hrubě ho srazil k zemi. Nařízený pokutový kop proměnil Mošanský V. střelou po zemi k levé tyči.
7.min.: 3:1 průniková přihrávka do vápna na pravé straně uličkou mezi obránce, kam si naběhl Klimenda M. a sám před vybíhajícím brankářem poslal míč kolem něj k bližší pravé tyči.
29.min.: 3:2 Lípa S. napřáhl z dálky a přízemní skákavá střela z 30 metrů propadla se štěstím okolo zakleknutého brankáře
31.min.: pokutový kop domácích nařízený za údajnou ruku nasměroval Kareta T. pouze do břevna
38.min.: ŽK Dvořák L. za faul
 
 
2. poločas
64.min.: 4:2 přihrávka zprava na velké vápno na P. Zajíčka, který prošel obranou až před bránu a svou střelu umístil přesně k levé tyči
 
 
Hodnocení zápasu
Hrazánečtí vyjeli na hřiště lídra soutěže s problémy se sestavou. Početné zranění kosí hlavně zkušené hráče. K nim bohužel přibyl v průběhu zápasu S. Lípa, který odjel ze hřiště s kolenem rovnou do nemocnice.
Kdo z početné divácké návštěvy přišel pozdě, o hodně přišel. V 7. minutě už na světelné tabuli svítilo skóre 3:1 !!! Nevyznamenali se oba brankáři, kteří v té chvíli svá mužstva dvakrát nepodrželi. Černou brankářskou půlhodinku zakončil domácí gólman neproměněnou penaltou. Po bláznivém začátku se hra trochu uklidnila. Po celý zápas byli domácí jednoznačně lepším týmem a měli hru pod kontrolou. Hlavně druhý poločas se hrálo na jednu branku a spousta šancí zůstala nevyužita. Výsledek byl pro hrazánecké ještě docela milosrdný. Rozhodčí Dušek Jakub pískal dobře, ikdyž ne bezchybně.
 
 
ŽK: 0:1 
Dvořák L.
 
Rohy: 5:3
 
Fauly: 14:12
 
Rozhodčí: Dušek Jakub
 
Sestava
Mošanský L.,  Mošanský M., Mošanský V., Pšeničný Z., Kovanda J., Mošanský A., Dvořák L., Lípa S., Zeman D., Pešek M., Jůza T.
 
Střídání
Strachalla D., Pašička A.
 
Foto:
 
Zpět

Vyhledávání

© 2009 Marek Kašpar