POHÁR Hrazánky - Podolí II.

28.09.2020 15:30
2:5 (1:3)
Pešička A. 2x : Mařík M. 3x, Micka J., Zeman T.
 
1. poločas:
13. min. 0:1 přihrávka za obranu, centr z levé strany na nabíhajícího M. Maříka, který ostrou hlavou zakončil pod břevno.
16. min. 0:2 Micka J. si připravil míč osmnáct metrů od branky a tvrdou střelou vymetl levou šibenici.
19. min. 1:2 chybu v rozehrávce hostí využil A. Pešička, který šel sám na branku a zkušeně obstřelil brankáře.
26. min. ŽK Pinta M. za faul.
31. min. 1:3 rohový kop Hrazánek hosté odvrátili a míč si nabral Zeman T. a v obrovské rychlosti přesprintoval všechny bránící hráče a zakončil podél brankáře k levé tyči.
 
2. poločas
48. min. 2:3 po krásné kombinaci a centru z levé strany podolský brankář neudržel míč, ten doklepl dobře postavený A. Pešička.
50. min. 2:4 rohový kop na přední tyč do skrumáže, kde se míč odrazil od Maříka M. k levé tyči. 
66. min. ŽK Girardey Y. za faul.
76. min. 2:5 po průnikové přihrávce šel sám na brankáře Mařík M. a dloubáčkem špičkou kopačky přehodil vybíhajícího gólmana.
 
Hodnocení zápasu:
K pohárovému utkání byl nalosován silný tým Podolí II. z vyšší soutěže. Ten přijel s mladými hráči, kondičně, technicky, takticky výborně připravenými. Většina jich prošla píseckou fotbalou akademií. Domácím předvedli vysokou školu fotbalu v obrovském tempu, hlavně hrazánecká obrana byla jako na kolotoči. Přesto domácí předvedli slušný výkon na hranici svých možností a dvakrát snížili na rozdíl jediné branky. Vysloužili si tím pochvalu od trenérů, hlavně za nasazení a nadšení poprat se s kvalitním protivníkem. Rozhodčí Doležal P. pískal výborně. 
 
ŽK: 0:2
Pinta M., Girardey Y.
 
Rohy: 4:7
 
Fauly: 13:5
 
Rozhodčí: Doležal Petr, Štěrba Zdeněk, Smola Tadeáš
 
Sestava:
Mošanský L., Švehla M., Dvořák L., Mošanský M., Říha J., Šika M., Zeman D., Mošanský V., Pešička A., Strachalla D., Hanák J.
 
Střídání:
Kainráth P., Pešek M., Pšeničný Z., Kašpar M., Burda L.
 
Foto:
 
Zpět

Vyhledávání

© 2009 Marek Kašpar