SK Siko Čimelice B - TJ Sokol Hrazánky

22.04.2018 17:00
1:0 (1:0)
 
Branky
Gottfried P.
 
1.poločas:
18.min. 1:0 Po rohovém kopu domácích a nedůrazném odhlavičkování hrazáneckých byl nařízen přísný pokutový kop za ruku M. Peška. Pokutový kop proměnil se štěstím Gottfried P. střelou doprostřed brány, kterou hostující gólman málem vykopl. 
34. min. Velkou šanci na vyrovnání měli hrazánečtí z pokutového kopu nařízeného za ruku ve vápně. Bohužel byla nastřelena pouze tyč.
37. min. ŽK Vildt V. za faul
 
2.poločas:
70. min. ŽK Froněk T. za faul
 
Hodnocení zápasu:
Hrál se hezký fotbal se spoustou pohledných kombinací na obou stranách. Čimelice jsou fotbalové mužstvo, tentokrát se jim Hrazánky vyrovnaly, ne-li předčily. Hlavně druhý poločas se hrálo prakticky na jednu branku a to čimelickou. Domácí zahrozili dvakrát z protiútoku, kdy nastřelili jednou tyč. Pro lepší výsledek Hrazánek je zapotřebí proměňovat šance. Rozhodčí Koukol P. pískal solidně, s jednou velkou chybou a to odpískání pokutového kopu domácím, kdy při zpracování ve vlastním vápně si nemůže hráč nastřelit vlastní ruku. Došlo k minimálnímu kontaktu míče s rukou a nijak to hráče nezvýhodnilo. Hrazánky snad už nedostanou jiný gól než z penalty. 
 
ŽK: 1:1
Froněk T. : Vildt V.
 
Rohové kopy: 3:10
 
Fauly: 20:17
 
Rozhodčí: Koukol Pavel
 
Sestava:
Mošanský L., Vildt V., Šika M., Ježdík T., Pešek M., Burda L., Brůžek O., Mošanský T., Lípa S., Koutník F., Mošanský M.
 
Střídání:
Fořt P., Pšeničný Z., Kašpar M., Zeman D., Hanák J.
 
Foto:
Zpět

Vyhledávání

© 2009 Marek Kašpar