spol. Hrazánky/Kovářov : Bernartice

29.03.2024 17:00
2:20
Střelci domácích: Kortan O., Janda F.
 
 
Hodnocení zápasu
Po dlouhých letech se hrálo na hrazáneckém trávníku soutěžní utkání žáků. V kategorii starší přípravka hrají místní děti ve společenství s Kovářovem tak trochu mimo tabulku, protože se do soutěže připojili pouze na jarní část. Dostali tím od vedení okresu vyjímku a mohou se utkat s každým soupeřem tabulky. Vedení družstva se ujal Dvořák Ladislav a Mošanský Luboš. Připravují děti už rok a děti si svým pokrokem, poctivostí a dovednostmi řekly o posun a poměřit své síly i s přespolním družstvem.
K úvodnímu zápasu přijelo silné družstvo Bernartic. Bylo znát, že bernartičtí nehrají první utkání a celé ho ovládli. Hrazánečtí viditelně svázaní nervozitou hrát ve zcela nových dresech a před velkou diváckou návštěvou ale statečně vzdorovali, bojovali a hráli co bylo v jejich silách. Trenéři našli chyby a nedorazy hlavně při zakládání akcí, ale i tak museli své svěřence pochválit za přístup a nasazení. Všichni budeme odhodlaně pracovat na zlepšení, vždyť to byla první zkušenost s takovým duelem. 
 
 
Rozhodčí: Mošanský Josef
 
 
Sestava
Šimeček P., Vorel O., Vorel V., Vlk M., Kortan O., Šimeček M., Podlahová M., Pyták O., Bučko D., Málek J., Janda F., Dvořáková K., Klíma J.
 
 
Foto:
 
Zpět

Vyhledávání

© 2009 Marek Kašpar