TJ Sokol Hrazánky - FC AL-KO Semice B

20.05.2018 14:00

1:4 (0:3)

Branky
Dvořák L. : Keclík P. 2x, Říha D., Kubiš F.
 
1.poločas:
19. min. 0:1 na centr Semic si naskočil třímetrový P. Keclík. Po jeho hlavičce došlo k velkému nedorozumění domácího brankáře s obranou, kdy srazil míč na stehno dobíhajícího obránce, který už nemohl zabránit vlastnímu gólu.
23. min. 0:2 hráč Semic šel zleva sám na branku, se střelou se neunáhlil a předal na penaltu volnému Keclíkovi P. před prázdnou bránu a ten jednoduše zakončil.
30. min. 0:3 semický Říha D. vystřelil z osmnácti metrů a jeho střela nevyzpytatelným kudlem pro překvapení všech skončila u pravé tyče. 
 
2.poločas:
53. min. 1:3 hrazánecký Pešek M. zabojoval u zdánlivě ztraceného míče, obránce o míč obral a ten ho neobratně ve vápně fauloval. Nařízenou penaltu proměnil Dvořák L. k levé tyči, brankář si vybral druhou stranu. 
77. min. 1:4 po zbytečném faulu a následném centru z přímého kopu hrazánecká obrana včas neodvrátila a míč propadl na zadní tyči k nekrytému F. Kubišovi, který sám proti brankáři zakončil ke vzdálenější tyči. 
 
Hodnocení zápasu:
Do Hrazánek přijel vedoucí tým tabulky, což bylo na hřišti jasně vidět. Hlavně první poločas semičtí prakticky nepůjčili balón. Hráli hezký, rychlý, kombinační fotbal a kvalitou hrazánecké předčili na každém postu. Druhý poločas byla hra o něco vyrovnanější ale jak domácí snížili, Semičtí hned přeřadili na vyšší rychlostní stupeň a zápas si s přehledem ohlídali. Smutné je však, že všechny góly si hrazánečtí dali prakticky sami po hrubých chybách. Je stále co zlepšovat. Rozhodčí Měchura P. rozhodoval správně a bez problémů. 
 
Rohové kopy: 1:4
 
Fauly: 11:12
 
Rozhodčí: Měchura Petr
 
Sestava:
Mošanský L., Vildt V., Fořt P., Pešek M., Mošanský M., Brůžek O., Dvořák L., Pšeničný Z., Hanák J., Lípa S., Strachalla D.
 
Střídání:
Pešička A., Zeman D., Kašpar M., Pešička J.
 
Foto:
 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Marek Kašpar