TJ Sokol Hrazánky - SK SIKO Čimelice B

04.06.2017 14:00

4:4 (1:2)

PK: 5:6

 

Branky: Mošanský T. 2x, Dvořák L., Pešek M. : Hadáček J., Gottfried P., Klimeš J., Fara M.

 

1.poločas:

10. min. 0:1 Hostující Hadáček zpracoval míč na penaltě a nikým nehlídán střílí placírkou po zemi k levé tyči. 

30. min. 0:2 tvrdá střela z velkého vápna se odráží od břevna k volnému Gottfriedovi, který doráží opět po zemi k levé tyči.

32.min. 1:2 Dvořák L. vyhrává souboj s brankářem trefuje tyč. Poté se míč rychle vrací na malé vápno opět k Dvořákovi L., který překvapen, že se nepíská ofsajd, doklapává doprostřed do odkryté branky.

 

2.poločas:

46.min. 1:3 skákající míč na velkém vápně hrazánecká obrana na několik pokusů neodvrátila. Ten propadl do výhodné pozice pro Kllimeše J., který sám proti brankáři dává po zemi k levé tyči.

57.min. ŽK Kuchejda J. za faul

62.min. 2:3 dlouhý aut Brůžka O. přelétl čimelickou obranu i s brankářem. Míč si našel ve vzduchu Mošanský T. a hlavičkuje pod břevno.

67.min. 3:3 čimelická obrana si zahrávala s nebezpečnou rozehrávkou, kterou narušil Dvořák L. a poslal do samostatného úniku Peška M., který sám proti brankáři prostřeluje po zemi.

71.min. 4:3 Mošanský T. jde sám na branku z půlky hřiště. Přihrávku perfektně vymyslel Šika M. (česká ulička). Mošanský T. ve vypůjčených kopačkách kličkou obešel brankáře, ale netroufl si střelu levou nohou do prázdné brány, proto zasekl a nechal ještě projet dobíhajícího obránce a pak už pravou nohou neměl problém.

84.min. ŽK  Zeman D. za faul

85.min. ŽK Klimeš J. a Ježdík T. za vzájemné pošťuchování a výměnu názorů

86.min. 4:4 po tlaku hostů se dostal míč po narážečce k nekrytému Farovi M. a ten prudkou střelou k levé tyči z hranici penalty prostřelil domácího brankáře.

 

Pokutové kopy

5:6

Úspěšný střelci Hrazánek: Dvořák O., Mošanský T., Ježdík T., Dvořák L., Šika M.

Nedal Brůžek O.

 

Rozhodčí: Šika Miroslav

 

Hodnocení zápasu:

1.poločas byli jasně lepší hosté, kteří předváděli hezký fotbal plný přihrávek po zemi. Zváštně vynikal Varhan D. a M. Fara.

2.poločas po prospalém začátku se rozehráli i domácí a prakticky celý poločas Čimelice přehrávali. Až na posledních pět minut, kdy Čimelice zařadili vyšší rychlostní stupeň a zaslouženě vyrovnali. Remíza byla tedy spravedlivá. Kvalitní výkon předvedl i hlavní rozhodčí, který si musel pohlídat i velice nepřesného pomezního z Čimelic a několikrát opravit jeho chybný výrok. 

 

Sestava:

Mošanský L., Koutník F., Šika M., Pešek M., Mošanský M., Dvořák O., Pešička J., Brůžek O., Ježdík T., Mošanský T:, Strachalla D.

 

Střídání

Dvořák L., Zeman D., Mošanský R.

 

Foto:

hrazanky.rajce.idnes.cz/TJ_Sokol_Hrazanky_-_SK_SIKO_Cimelice_B_2017/

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Marek Kašpar