TJ Sokol Hrazánky -TJ Albrechtice nad Vltavou B

06.05.2018 14:00

3:2 (3:1)

 
Branky
Pešek M., Vildt V., Fořt P. : Mauer R., Prokop V.
 
1.poločas:
8. min.1:0 po ose Mošanský L. a Vildt V. se dostal míč za obranu hostů a rychlonohý Pešek M. prudkou nechytatelnou střelou na vzdálenější levou tyč otevírá skóre. 
13. min. 2:0 rohový kop Peška M. našel na přední tyči holou hlavu Vildta V., který polorybičkou uklidil míč k pravé tyči.
20. min. 2:1 laciná ztráta míče na půlce, hosté v protiútoku po levé straně, přízemní centr na malé vápno. Tam stačí Mauerovi R. nastavit nohu a uklidit míč do poloodkryté brány. 
40. min. 3:1 dlouhé autové vhazování Dvořáka L. propadlo v malém vápně až k Fořtovi P., který svou bujnou kšticí hlavičkuje do protipohybu brankáře k pravé tyči.
 
2.poločas:
55. min. ŽK Šabatka F. za stažení protihráče Brůžka O. rukou
65. min. 3:2 akce jako přes kopírák u prvního obdrženého gólu - jediný rozdíl je, že nekrytý hráč po přízemním centru z levé strany rovnou neuklidil. Trefil pouze tyč, od které se míč odrazil do skrumáže těl a tam ho nejrychleji našel Prokop V. a stačil pouze doklepnout do sítě.
70. min. ŽK Kolařík K. za faul
 
Hodnocení zápasu:
Za slunečného počasí a před bohatou diváckou návštěvou se hrál spíše bojovný fotbal se spoustou nepřesností. První poločas byli jasně lepší domácí, kdy z mnoha šancí proměnili pouze tři. Druhý poločas naopak domácí takřka prospali. Hlavně úvod, kdy byli pod stálým tlakem, ikdyž pouze po velké vápno bez nebezpečnějšího zakončení hostů. O výsledek se tedy hrazánečti báli i po lehce zlepšeném výkonu do posledního hvizdu rozhodčího. Pavel Pávec odpískal zápas v klidu a s přehledem. Trenér domácích mohl využít širokého kádru k častému střídání. Účast hráčů byla příkladná, lavička byla doslova malá. 
 
ŽK: 0:2
 
Rohové kopy: 7:5
 
Fauly: 13:12
 
Rozhodčí: Pávec Pavel
 
Sestava:
Mošanský L., Vildt V., Zeman D., Šika M., Ježdík T., Pešek M., Mošanský M., Brůžek O., Mošanský T., Dvořák L., Pšeničný Z.
 
Střídání:
Fořt P., Kašpar M., Koutník F., Pešička A., Burda L., Krol P., Strachalla D.
 
Foto:
 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Marek Kašpar