TJ Sokol Hrazánky - TJ Sokol Záhoří B

17.06.2017 16:00

3:2 (3:1)

 

Branky: Mošanský T. 2x, Koutník F. : Matějček R., Javůrek Z.

 

1.poločas:

8. min. 1:0 přihrávka Brůžka O. po lajně na Pešičku J., ten zatáhl do vápna a předložil přihrávku na malé vápno Mošanskému T., který sám před brankářem zakončil po zemi k pravé tyči.

17. min. 2:0 Pešek M. vrací míč do vápna soupeře. Tam si ho našel opět Mošanský T. a opět z malého vápna dává druhý gól.

Opět se potvrdilo jak mu dobře sedí a sluší vypůjčené kopačky.

18. min. 3:0 Pešek M. ještě hezčí přihrávkou posílá do sóla F. Koutníka. Ten uklízí placírkou po zemi k levé tyči.

44. min. 3:1 míč prošel celým vápnem na zadní tyč, tam se ho ujal hostující S. Kokrment. Přihrávkou nachází na penaltě R. Matějčka. Tomu se střela dvakrát nepovedla, ale i tak skrytá v klubku těl zapadá k levé tyči.

 

2.poločas:

63. min. 3:2 hrazánečtí ve snaze zabránit autu na půlce dost nešikovně posílají do brejku záhořského S. Kokrmenta, který sám proti brankáři nesobecky přihrává Javůrkovi Z. před prázdnou bránu. Nepohrdl a snadno doklepl do brány.

85. min. ŽK Javůrek Z. 

87. min. ŽK Dvořák O. za faul

88. min. ŽK Pešek M. za zdržování hry - zakopnutí míče, dále ŽK Sochol M. za postrčení protihráče.

 

Hodnocení zápasu:

K poslednímu zápasu sezóny nastoupili domácí s velkou chutí a první poločas předváděli snad nejhezčí fotbal za celou jarní část plný pohybu a přesných přihrávek. K tomu přidali také krásné góly. Na prvním poločase byla jediná kaňka a to zbytečný gól do šatny. Ten povzbudil hosty do druhé půle a zatlačili hrazánecké k jejich vápnu. Vytěžili z tohoto tlaku velké množství rohových kopů a přímých kopů okolo vápna. V jejich provedení ale scházela kvalita. Po prospalém začátku se také probudili domácí a hru vyrovnali ale druhý poločas dost podstatně zaostával za tím prvním. Už se pouze řečnilo a hráči se spíše viděli u voňavého prasete.

Vítězstvím se podařilo přeskočit dnešního soupeře o místo v konečné tabulce.

Pečeným prasetem, chlazeným pivem a klábosením až do nočních hodin byla ukončena sezóna.

 

ŽK: (2:2)

Pešek M., Dvořák O. : Javůrek Z., Sochol M.

 

 Rozhodčí: Kalina Josef

 

Sestava:

Mošanský L., Koutník F., Pešek M., Mošanský M., Dvořák O., Pešička J., Brůžek O., Ježdík T., Lípa S., Šika M., Mošanský T.

 

 Střídání:

Zeman D., Pešička A., Strachalla D., Holík M., Kašpar M.

 

Foto:

hrazanky.rajce.idnes.cz/TJ_Sokol_Hrazanky_-_TJ_Sokol_Zahori_B_2017/

 
Zpět

Vyhledávání

© 2009 Marek Kašpar