TJ Sokol Hrazánky - TJ Sokol Záhoří B

05.05.2019 14:00
2:1 (2:1)
 
Branky
Hanák J., Šika M. : Černý R.
 
1.poločas:
3. min. 0:1 trestný kop do vápna propadl na druhou tyč na nekrytého útočníka. Jeho první střelu domácí brankář vyrazil, následnou hlavičku vykopl z brankové čáry Pešička J. pouze k nekrytému R. Černému, který pohodlně zakončil k pravé tyči.
17. min. ŽK Zeman D, za faul.
27. min. 1:1 dlouhý aut do vápna z pravé strany prodloužil hlavou Šika M. na nekrytého J. Hanáka. Ten pohotově zakončil k pravé tyči do protipohybu brankáře.
35. min. ŽK Volf V. za řeči.
40. min. 2:1 opět dlouhé vhazování do vápna z pravé strany propadlo na M. Peška. Jeho nepovedená střela skončila u M. Šiky, který prudkou střelou prostřelil brankáře z malého vápna. 
 
2.poločas:
52. min. ŽK Mošanský M. za faul. 
 
Hodnocení zápasu:
V chladném počasí se hrál klasický zápas dvou celků ze spodní poloviny tabulky. Fotbal byl spíše bojovný, se spoustou nákopů. Začátek patřil hostům, domácím zase druhá polovina prvního poločasu. Druhý poločas hosté začali náporem s mnoha rohy. Hrazánečtí přečkali úvodní nápor, probudili se a zbytek zápasu měli více ze hry.  Šance na obou stranách. Domácí si konečně připsali první body v jarní části a zrovna tak důležité v boji se sousedy v tabulce. Rozhodčí Ťupa M. pískal dobře, pouze malé chybičky, které neměly vliv na průběh zápasu.  
 
ŽK: 2:1
Zeman D., Mošanský M. : Volf V.
 
Rohové kopy: 11:15
 
Fauly: 10:14
 
Rozhodčí: Ťupa Michal
 
Sestava:
Mošanský L., Koutník F., Zeman D., Pešek M., Pšeničný Z., Hanák J., Šika M., Dvořák L., Pešička J., Mošanský M., Pešička A.
 
Střídání:
Lípa S., Burda L., Strachalla D., Kašpar M.
 
Foto:
 
Zpět

Vyhledávání

© 2009 Marek Kašpar