Vojníkov - Hrazánky

07.09.2014 20:56

2:5 (1:1)

branky: 2x Mošanský T., Brůžek O., Pešek M., Lípa S.

 

1. poločas

10' 1:0 Únik dvou domácích útočníků. Hrazánečtí přestávají hrát pod doměním, že se jedná o ofside. Nahrávka na druhého útočníka. Z vápna střela, která končí v bráně.

12' Protože si pan rozhodčí před zápasem neověřil jaké mají teamy dresy, resp. možná ověřil ale hlouběji o tom nepřemýšlel. Vzal si na sebe úplně stejně černou kombinaci dresu jako měli domácí hráči. Na popud toho, požádal trenér hostů lavičku domácích zda by nepřinesli pro motajícího se rozhodčího nějaký rozlišovák.  Ochotě se zvedá střídající hráč domácích a během pár okamžiků přinese bílý rozlišovák. Trenér hostů tedy  ústně vyzývá rozhodčího aby si při přerušení přišel k lajně pro bílý rozlišovák. Rozhodčí ovšem odmítá vystoupit ze svého pole působení (středový kruh), a řve na střídačky, že si nic brát nebude. Prý je to problém hostů, že rozhodčího neupozornili, než se zápas zahájil. Jednoduše řečeno, tato situace postrádala zdravý selský rozum a rozhodčí se  na hřišti motal vesele dál.

15' Faul ve vápně domácích na Šiku M., rozhodčí nevidí a nechává hru pokračovat

26' ŽK. Šika M. za faul ze zadu na půlce

32' 1:1 Říha J. udělá u lajny tři hráče, následně nahrává na střed před vápno Mošanskému T., ten prochízí celou obranou a nádhernou akci zakončuje golem

2. poločas

50' 1:2 Pešek M. vybojoval míč kopnutý směrem k soupeřově bráně a mezi dvěma obránci přihrál na střed vápna Brůžkovi O., který skóroval

52' Střídání Kašpar M. za Bolka J.

55' Střídání Lípa S. za Šiku M.

65' Kašpar M. minul prázdnou bránu

67' 2:2 Domácí unikají obraně hostů a prostřelují brankáře Mošanského L.

75' 2:3 Pešek M. zpracoval centr na levé straně a vstřelil nádherný kol do "vinglu"

82' Střídání Tesař M. za Kašpara M.

82' 2:4 Tesař M. centruje o lajny na penaltu, tam ve výskoku Lípa S. hlavou zakončuje

84' 2:5 Zpetná přihrávka z vápna domácích na Mošanského T. ten tvrdou střelou z vápna zakončuje do "vinglu". (Výstavní gól)

85' Střídání Strachalla A. za Hečka J.

90' Střídání Radosta M. za Mošanského L.

 

Zápas končí výsledkem 2:5

 

Rozhodčí: Tanáč

 

Rohové kopy domácích: 6

Rohové kopy hostů: 3

 

Fauly domácích: 8

Fauly hostů: 7

 

Sestava hostů: Mošanský L.(90' Radosta M.), Hubáček J., Mošanský M., Říha J., Koptiš M., Brůžek O., Šika M.(55' Lípa S.), Mošanský T., Bolek J.(52' Kašpar M., 82' Tesař M), Hečko J.(85' Strachalla), Pešek M.

Trenér: Dvořák L.

 

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Marek Kašpar