Vráž-Hrazánky

31.03.2024 10:15
1:2 (1:1)
Marek L. : Bolek J., Mošanský V. 
 
 
1. poločas:
8. min.: 0:1 Bolek J. utekl po pravé straně, poslal míč na bránu. Pak se míč několikrát odrazil, došlo k několika dorážkám a nakonec se dostal zpátky k J. Bolkovi, který ukončil neskutečný závar ranou doprostřed brány, kde prostřelil obránce skrz žaludek.
19. min.: 1:1 rohový kop, zahraný prudce po zemi, si na přední tyči našel nabíhající Marek L. a protečoval ho do sítě.
 
 
2. poločas
50. min.: 1:2 přímý volný kop z levé strany ze 30ti metrů zahrával Mošanský V. přímo na bránu. K překvapení všech míč propadl skrz rukavice nevysokého gólmana pod břevno.
57. min.: ŽK Burda L.
 
 
Hodnocení zápasu
První utkání jarní části nabídlo souboj o důležité body sousedů na dně tabulky. Hrazánečtí po výsledkově nevydařených přípravných duelech přistoupili k tomuto zápasu velice zodpovědně a do puntíku se drželi taktických změn v rozestavení a poctivě bránili. Domácí se těžko prokousávali do zakončení a naopak měli mnoho starostí s protiútoky. Ikdyž vítězný gól patřil k šťastnějším, byl výsledek zasloužený. Hrazánečtí měli více šancí a rozdíl mohl být i vyšší. V poslední minutě jim zatrnulo, když domácí dostali míč do sítě. Gól však rozhodčí správně neuznal po předchozím jednoznačném faulu.
Rozhodčí Štěrba Zdeněk pískal velmi dobře.
 
 
ŽK: 0:1 Burda L.
 
Rohy: 7:5
 
Fauly: 8:11
 
Rozhodčí: Štěrba Zdeněk
 
 
Sestava
Mošanský L., Kovanda J., Mošanský M., Burda L., Dvořák O., Zeman D., Mošanský T., Mošanský V., Bolek J., Pešek M., Pešiěka A.
 
 
Střídání
Hanák J., Koutník F., Jůza T., Němeček J., Pešička Jarmil J., Strachalla D.
 
 
Foto:
 
Zpět

Vyhledávání

© 2009 Marek Kašpar